1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

 Η Έβερτον όπως γράφεται είναι σε συνεχείς συνομιλίες με την Λίντς για την απόκτηση του 26χρονου Άγγλου εξτρεμ, Jack Harrison.

 Ο 26χρονος είναι ελεύθερος να φύγει από την Elland Road, αφού η Λίντς υποβιβάστηκε την τελευταία μέρα της σεζόν.Η ρήτρα αποδέσμευσης για τον Άγγλο εξτρεμ ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια λίρες και η Έβερτον βρίσκεται σε «συνεχείς συζητήσεις» για μια συμφωνία για την απόκτηση του.

 Ο Harrison παραλίγο να πουληθεί στη Λέστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά κλήθηκε πίσω την τελευταία στιγμή, όταν κατέρρευσε η συμφωνία 20 εκατομμυρίων λιρών και στη συνέχεια υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο.

 Αν και τα χρήματα δεν πρόκειται να είναι άφθονα για τον Sean Dyche αυτό το καλοκαίρι, εάν υπάρχει όντως μια ρήτρα £16 εκατομμυρίων που μπορεί να αποκτηθεί ο παίκτης,  θα ήταν σίγουρα μια εξαιρετική ευκαιρία για την ομάδα μας. Μοιάζει θετικό  ότι η Έβερτον πήρε την πρωτοβουλία και προσπάθησε να κλέψει τον παίκτη πριν οι άλλοι κορυφαίοι σύλλογοι κινηθούν για την απόκτηση του. Ο παίκτης είναι «ανοιχτός» στη μετακόμιση καθώς έχει οικογένεια στα βορειοδυτικά, αναφέρει η Football Transfers.

 Ο Jack Harrison ήταν μάλλον μια όαση στην φετινή Λίντς ένας από τους ελάχιστους διακριθείς της ομάδας την σεζόν που τελείωσε. Πέτυχε 5 γκολ και έδωσε 7 ασίστ. Μπορεί άνετα να αγωνιστεί δεξιά η αριστερά στα εξτρεμ όπως ακόμα και ως επιθετικός μέσος.

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που τελείωσε.

 

 

1 Response

  1. kostas

    balogun απο αρσεναλ για φορ δανεικο
    mctominay για χαΦ αγορα
    hadson odoi kai Diallo για δυο θεσεις τον εξτρεμ δανεικοι και αριστερο μπακ truffert apo rennes αγορα

    pickford patterson brenthwaite tarkowski truffert onana mctominay gana Diallo hadson odoi balogun

αφησε ενα σχολιο