1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Τα νέα τρέχουν για την Έβερτον τις τελευταίες μέρες,έτσι  μαζέψαμε όλα τα τελευταία νέα της ομάδας στο άρθρο που ακολουθεί.

Ένα παραλειπόμενο από την ήττα με την Φούλαμ ήταν το εμετικό σχόλιο οπαδού της ομάδας για τον Neal Maupay.Ο Γαλλος ανέβασε στο instagram ένα σχόλιο μετά την λήξη του παιχνιδιού που έλεγε “Απογοητευμένοι σχετικά με το αποτέλεσμα σήμερα, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, δεν ήταν αρκετό” ένας ανεγκέφαλος έγραψε κάτω από το σχόλιο του: «Γεια, ελπίζω η μαμά σου να είναι στον τάφο!». Άμεσα η ομάδα μας καταδίκασε το ανόητο σχόλιο και πήρε θέση με γραπτή ανακοίνωση: «Η Εβερτον καταδικάζει κάθε μορφή προσωπικής κακοποίησης που στρέφεται προς τους παίκτες μας και τις οικογένειές τους ή οποιοδήποτε προσωπικό της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Στεκόμαστε σθεναρά ενάντια σε μια τέτοια συμπεριφορά και ερευνούμε τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν στοχεύσει τον Neal Maupay. Ενθαρρύνουμε επίσης οποιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτές τις πλατφόρμες να αναφέρει, να καταδικάζει και να επισημαίνει οποιαδήποτε τέτοια κατάχρηση στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες εμφανίζεται.Οι διακρίσεις και το μίσος δεν έχουν θέση στο παιχνίδι μας».

Ένα πολύ άσχημο δυστύχημα που κόστισε την ζωή σε ένα εργαζόμενο, συνέβη προχθες 14/8 όταν εργάτης σκοτώθηκε μετά από περιστατικό στο νέο γήπεδο της ομάδας. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία Laing O’Rourke ο 26χρονος εργάτης Michael Jones δούλευε για κάποιον από τους υπεργολάβους της εταιρίας όταν τραυματίστηκε σοβαρά, κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνθρωπο στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε . Η Έβερτον εξέφρασε τα συλλυπητήρια της με ανακοίνωση χθες που γράφει ” Όλοι στην Έβερτον είναι συντετριμμένοι από την είδηση ότι ένας άνδρας εργάτης πέθανε μετά από ένα περιστατικό στο γήπεδο της Έβερτον στο Bramley-Moore Dock. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια όλων όσων συνδέονται με την Έβερτον είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του αυτή την αφάνταστα θλιβερή στιγμή. Ο ανάδοχος του σταδίου Laing O’Rourke θα συνεργαστεί με την αστυνομία του Merseyside και το Στέλεχος Υγείας και Ασφάλειας στις έρευνές τους.”

Ένας νεαρός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος απ την Τσέλσι δοκιμάζεται στην Κ21 της ομάδας.Πρόκειται για τον Malik Mothersille. Ο Mothersille σκόραρε τέσσερις φορές για την Τσέλσι Κ21 στο Λιγκ καπ Τρόφι την περασμένη σεζόν. Ο 19χρονος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι μια και ο χρόνος παιχνιδιού στην Premier league 2 μειώθηκε δραστικά μετά τον Δεκέμβριο πέρυσι.  Μαλιστα ο νεαρός συμμετείχε στην προετοιμασία της αντρικής ομαδας της Τσέλσι πέρυσι τον Δεκέμβριο εν μέσω Μουντιάλ.Όμως οι 3 προσθήκες επιθετικών παικτών που έκανε τον περασμένο Γενάρη η Τσέλσι τον οδήγησε στην απόφαση να μην ανανεώσει με τους Λονδρέζους.

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσέγγισε την Έβερτον για μια συμφωνία για τον Amadou Onana, σύμφωνα με δημοσίευμα. Η Γιουνάιτεντ η Τσέλσι αλλά και η Γούεστ Χαμ ήταν από τους συλλόγους που είχαν συνδεθεί στο παρελθόν με τον Βέλγο μέσο, ο οποίος υπέγραψε στην Έβερτον ως μέρος μιας συμφωνίας 33 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι. Ο Guardian ισχυρίστηκε ότι «θα χρειαζόταν μια προσφορά τουλάχιστον 50 εκατομμυρίων λιρών για να πειστεί η Έβερτον να τον πουλήσει». Όμως όπως γράφεται και σε άλλα μέσα  η Έβερτον αναμένεται να ζητήσει πολλά περισσότερα, με δεδομένες τις τιμές με  τις οποίες πωλούνται άλλοι μέσοι στην Πρεμιερ λιγκ. O ρεπόρτερ της ομάδας για το Sky sports Alan Myers γράφει ότι η Έβερτον τον κοστολογεί στα 60 εκατομύρια λίρες.

 Φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών έπαιξε η Έβερτον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ στο Κάρρινγκτον όπου έχασε με 2-0. Ένα αυτογκόλ στο πρώτο ημίχρονο έβαλε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά, ενώ ο Scott McTominay ​​ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποιήσε όλους τους παίκτες που δεν αγωνιστηκαν στο παιχνίδι με την Γούλβς. Ενω για την ομάδα μας ο Arnaut Danjuma, ξεκίνησε βασικός δίπλα σε παίκτες όπως οι Vitalii Mykolenko, Jarrad Branthwaite και Ben Godfrey. Το σημαντκό είναι ότι ο Calvert-Lewin έπαιξε 90 λεπτά και πιθανότατα να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

  Μια και ο λόγος για τον Alan Myers, ο πολυγραφότατος στο X (πρώην twitter) ρεπόρτερ, απαντάει συχνά πυκνά σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας. Οι απαντήσεις του έχουν πάντα ενδιαφέρον μια και έχει τις πηγές του μέσα στην ομάδα. Σε χθεσινή ερώτηση φίλου της ομάδας για πόσοι παίκτες αναμένει να έρθουν στην ομάδα μίλησε για 2 παίκτες αλλά είπε πως δεν το λέει σίγουρα 3 ακόμα και 4 παίκτες μπορεί να έρθουν. Σε άλλη ερώτηση φίλου της ομάδας  για το αν πρέπει η Έβερτον να αποκτήσει ένα έμπειρο επιθετικό είπε πως είναι σίγουρος πως αυτό θα συμβεί. Δείτε τις απαντήσεις του πιο κάτω.

 

αφησε ενα σχολιο