1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πως η Έβερτον έβγαλε μια έντονη αντίδραση για το χέρι του Rodri που δεν καταλογίστηκε ως πέναλτι αναγκάζοντας τον αρχιδιατητή να ζητήσει συγνώμη.  Τι θα γίνει με τον δανεισμό Gbamin; Τα περιουσιακά του Usmanov και άλλα νέα στα γρήγορα.

Η Έβερτον έχει κάνει επίσημη καταγγελία στην Πρέμιερ Λιγκ για τις πρόσφατες αποφάσεις που έλαβαν στον VAR. Συγκεκριμένα την απόφαση του υπεύθυνου στο Video assistant referee Chris Kavanagh. Το Sky Sports News γράφει πως στην ομάδα μας  είναι «απόλυτα εξοργισμένοι» με ορισμένες από τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν στα πρόσφατα παιχνίδια και απαιτούν τουλάχιστον μια συγγνώμη από τον προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ και την ομάδα του. Ο επικεφαλής των διαιτητών Μάικ Ράιλι σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily mail ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραιτ και τον προπονητή Frank Lampard , για το σοβαρό λάθος με το πέναλτι το Σαββάτο.

 

  Ο δημοσιογράφος Alan Myers ενημέρωσε με tweet ότι ο δανεισμός του Gbamin δεν έχει κάποιο αντίκτυπο.Κατά λέξη ο δημοσιογράφος έγραψε ” Καταλαβαίνω ότι ο δανεισμός του Gbamin στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν επηρεάζεται από τους αποκλεισμούς της UEFA και της FIFA

 

Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση διάθεσης κεφαλαίων και για τον Ουζμπέκο δισεκατομμυριούχο Alisher Usmanov λόγω των στενών σχέσεων του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Puttin και της επέμβασης στην Ουκρανία. Η επιχείρηση κολοσσός  USM Holdings που ανήκει στον Ουζμπέκο επιχειρηματία και έχει έδρα στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους περιλαμβάνει τη Metalloinvest, τη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης στη Ρωσία και την ΚΑΚ και τον κορυφαίο παγκόσμιο κατασκευαστή θερμού σιδήρου. Επίσης την Baikal Mining Company, η οποία κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χαλκού στον κόσμο.Την MegaFon, έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς φορείς στη Ρωσία, και τον Όμιλο Mail.Ruν.

  Η USM έχει ονομαστική χορηγία στο προπονητικό κέντρο της ομάδα το Finch Farm όπως επίσης είχε εξασφαλίσει μια επιλογή δικαιωμάτων ονομασίας στο υπό κατασκευή γήπεδο του  Bramley-Moore Dock της Έβερτον, με την εταιρεία να υπογράφει μια συμφωνία 30 εκατομμυρίων λιρών, η οποία ουσιαστικά τους παρείχε τα δικαιώματα για την ονομασία του γηπέδου. Επίσης στο Goodison Park υπάρχει το λογότυπο της Megafon σε δύο νέους πύργους έξω από την κερκίδα  Park End.  Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση διάθεσης κεφαλαίων θα έχει οποιοδήποτε αντίκτυπο στην κατασκευή του γηπέδου η σε κάποια χορηγία που μπορεί να έχει σχέση με την Έβερτον.

Ο πρόεδρος της Τρανμίρ Ρόβερς , Mark Palios, είπε πως η λιγότερο δημοφιλής ομάδα του Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να υπογράψει τον 19χρονο δανεικό κεντρικό μέσο Lewis Warrington  αυτό το καλοκαίρι. Το συμβόαλιο του λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και πρόκειται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι όπως έχουν τα πράγματα.. Ο Warringhton έχει μόλις ένα μήνα στην Τρανμίρ και έχει ήδη εντυπωσιάσει μια και έχει συμπληρώσει 5 συμμετοχές ως βασικός στην Λιγκ 2.

 

Δεν έχουμε ακόμα νεώτερα για την κατάσταση του Donny Van de Beek με την αρχική υπόθεση του Frank Lampard να μιλάει για κράμπα. Έτσι και αλλιώς δεν θα τον δούμε στον μεθαυριανό αγώνα κυπέλλου μια και αυτός όπως και ο Dele Ali αλλά και ο El Ghazi που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Αγγλίας γιατί έχουν ήδη αγωνιστεί με τις προηγούμενες ομάδες τους.

 

Τέλος ο Vitor Pereira ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν τελικά αναλάβει ο Frank Lampard έκανε δηλώσεις μόλις ανέλαβε την Βραζιλιάνικη Κορίνθιανς όπου και ανέφερε την Έβερτον  “Πάντα είχα την πρόθεση να δουλέψω στην Αγγλία. Ήμουν σε συζητήσεις για μια εβδομάδα για να υπογράψω με την Έβερτον. Δεν έγινε όμως. Δεν είχα προετοιμαστεί ψυχικά για να πάω στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό που έγινε είναι ότι αυτοί (η Κορίνθιανς) επέμειναν τόσο πολύ, με ήθελαν τόσο πολύ. Και εγώ, καθώς είμαι πολύ συγκινημένος, δέχτηκα την δουλεία. Αυτό είναι το δουλεία μου. Στην αρχή των διαπραγματεύσεων δεν ήμουν προετοιμασμένος, η οικογένειά μου δεν ήταν προετοιμασμένη. Αλλά η επιμονή της Κορίνθιανς απέδωσε καρπούς

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο