1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Πόσο γράφεται πως κοστίζει πλέον ο Luiz Diaz της Πόρτο; Γιατί οι 19 από τις 20 ομάδες της Πρέμιερ λιγκ πιέζουν για έκτακτη συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα. Ποιος διεθνής τραυματίστηκε και άλλες ενδιαφέρουσες ειδήσεις στα γρήγορα νέα αυτής της εβδομάδας.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Guardian οι άλλες 19 ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ πιέζουν για έκτακτη συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα.Οι υπόλοιπες ομάδες είναι αντίθετες με την αγορά από την κοινοπραξία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας που αγόρασε την Νιουκάστλ. Οι σύλλογοι, επίσης, απαιτούν να μάθουν τι άλλαξε και γιατί έλαβαν μικρή ειδοποίηση. Το αίτημα δεν είναι μια προσπάθεια εκτροχιασμού της εξαγοράς επειδή είναι πολύ αργά, γράφει το ρεπορτάζ αλλά τρόπος να εκφράσουν τις ανησυχίες τους.

 Μικρός τραυματισμός για τον Lucas Digne που αποχώρησε από την Εθνική Γαλλίας λόγω τραβήγματος στον Ιγνυακό τένοντα. Για άλλη μια φορά ο Γάλλος τραυματίζεται σε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Για την Έβερτον παραμένει ένα χρόνιο πρόβλημα οι παίκτες που τραυματίζονται σε υποχρεώσεις με της Εθνικές τους ομάδας. Με τον Seamus Coleman να είναι ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα.

 Μετά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα η Πόρτο φέρεται πως έχει αυξήσει τα χρήματα που ζητάει για τον Luis Diaz. Ο Κολομβιανός εξτρέμ γράφεται πως πλέον κοστίζει 40 εκατομμύρια λίρες. Η τιμή δείχνει υπερβολική για τα οικονομικά δεδομένα της Έβερτον αυτή την στιγμή αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Βέβαια ο Κολομβιανός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που ενδιαφέρει την Έβερτον για αυτή την θέση.

 Ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Ολλανδό κεντρικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Donny van de Beek. Ο 24χρονος πρώην παίκτης του Άγιαξ δεν παίζει πολύ και δημιουργεί προβλήματα στο Σολσκιερ. Η ομάδα μας προσπάθησε να το πάρει δανεικό αλλά ο Νορβηγός αρνήθηκε και πιθανόν αυτό να είναι η πηγή της κόντρας τους. Μένει να δούμε αν όντως ισχύουν τα διάφορα δημοσιεύματα .

 Το βραβείο για το γκολ του μήνα τον Σεπτέμβριο κέρδισε ο Andros Townsend για το υπέροχο γκολ στο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Θαυμάστε το ξανά στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IpEUtpF81tY[/embedyt]

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο