1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Ο Ben Godfrey , Calvert-Lewin, Andre Gomez, Donny van de Beek, Fabian Delph έχασαν το ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ και ήρθαν να προστεθούν στους ήδη γνωστούς τραυματίες Nathan Patterson και Andros Towsend. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την Τσέλσι.

 Ο Ben Godfrey τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Michael Keane μόλις 15 λεπτά πριν η Έβερτον αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. O Lampard είπε πως δεν ελπίζει πως δεν είναι κάτι το σοβαρό και ελπίζουμε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Τσέλσι.

 Σχετικά με τον Calvert-Lewin σε ερώτηση στον Lampard αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Τσέλσι ο Άγγλος τεχνικός απάντησε απλά πως θα δούμε.Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Fabian Delph που διαβάσαμε πριν το παιχνίδι με την Λίβερπουλ ότι θα μείνει εκτός για δύο αγώνες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να αντιμετωπίσει την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι.

 Τέλος όπως είδαμε εκτός ήταν και οι Andre Gomez, Donny van de Beek με πρόβλημα στην βουβωνική χώρα δεν γνωρίζουμε αν και αυτοί θα είναι έτοιμοι και πότε.

 

 

αφησε ενα σχολιο