1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο έντονης κριτικής στα social media ο μέσος της ομάδας μας, Dele Ali μετά και το τέλος της καριέρας του στην Μπεσίκτας. Μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσήκωσε νέο κύμα έντονης κριτικής.

 Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει τον Dele Ali να βρίσκεται μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Σάλφορντ, στην περιοχή του Μάντσεστερ και αρκετούς φίλους να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι γεμάτο με μπουκάλες οξειδίου του αζώτου, γνωστό και ως «χίπι κρακ». Ο μέσος της ομάδας μας απεικονίζεται κρατώντας ένα μπαλόνι στο στόμα του και να στέκεται κοντά σε δοχεία αερίου γέλιου.

 Το τραπέζι είναι γεμάτο με διάφορα άλλα είδη που σχετίζονται με πάρτι.Ενώ η κατοχή αερίου γέλιου δεν είναι επί του παρόντος παράνομη, αλλά η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Σουέλα Μπρέιβερμαν θέλει να εισαγάγει νέους νόμους που να το απαγορεύουν εντελώς για όλες, εκτός από νόμιμες χρήσεις, μετά την αυξανόμενη ανησυχία για τις επιπτώσεις του στην υγεία και τις συνδέσεις με αντικοινωνική συμπεριφορά.Υπήρξαν επίσης πολλές προειδοποιήσεις σχετικά με τις επιπτώσεις του υποξειδίου του αζώτου στην υγεία, ειδικά δεδομένης της νέας τάσης για πολύ μεγάλα δοχεία.Η Κέρι Ντόναλντσον, μια ρεσεψιονίστ, αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε παραλύσει και χρειαζόταν φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο, αφού τα επαναλαμβανόμενα πάρτυ με μπαλόνια αερίου γέλιου κατέστρεψαν τη σπονδυλική της στήλη.

 Σε σχέση με την Έβερτον έτσι και αλλιώς κυκλοφορεί έντονα το σενάριο για πιθανή διακοπή στο συμβόλαιο του, μια και ο 26χρονος μέσος δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα στην ομάδα. Μάλιστα στην συμπεριφορά του δεν δείχνει και την διάθεση να προσπαθήσει για να επιστρέψει στα παλιότερα επίπεδα απόδοσης που είχε στην Τότεναμ.

αφησε ενα σχολιο