1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

 Αρκετές διαμαρτυρίες έχει σηκώσει η κίτρινη κάρτα που κανονικά θα έπρεπε να ήταν κόκκινη στην άσχημη ενέργεια του Van Dijk πάνω στον Amadou Onana.

 Ο πρωταγωνιστής της φάσης Amadou Onana που ευτυχώς γλύτωσε το σοβαρό τραυματισμό από την σκαριά του Van Dijk στο 76′ σχολίασε στο Instagram “Το άφησε το έτσι VAR ” δείχνει την ενόχληση του. Ευτυχώς ο νεαρός μέσος συνέχισε χωρίς προβλήματα το παιχνίδι.

 Φυσικά ούτε ο Frank Lampard άφησε ασχολίαστη την φάση. Ο Άγγλός τεχνικός είπε “Έχω ακούσει πολλά αυτήν την εβδομάδα (τους ανθρώπους) να υπαινίσσονται ότι κάνουν καθυστερήσεις για τους παίκτες μου στο παιχνίδι στο Λιντς και κάποια πράγματα πέρυσι που ήταν αρνητικά για τους παίκτες και ίσως αποφάσεις που πήραμε με λάθος αντίληψη. Λατρεύω τον Virgil van Dijk. Ως παίκτης είναι φανταστικός. Μερικές φορές χάνετε τα τάκλιν και φαίνονται άσχημα, ή μοιάζουν κακά, ή ενδεχομένως είναι κακά. Αν δείτε τη στιγμή που συνδέεται με τον Amadou στην κνήμη του και το πόδι του Amadou είναι στο έδαφος, τότε εκπλήσσομαι που δεν πήγε στο VAR και ο διαιτητής δεν πήγε να το δει και να πάρει τη σωστή απόφαση. Για μένα, ήταν μια κόκκινη κάρτα και φυσικά αυτό αλλάζει το πρόσωπο των τελευταίων 20 λεπτών

 Ο πρώην διατητής Peter Walton προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα στο BTSports προκαλώντας μάλλον απορία “Αν έβαζε δύναμη στην κνήμη, θα μπορούσε να βγεί η κόκκινη κάρτα. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση το πόδι του Virgil van Dijk γλίστρησε στην κνήμη και κατέληξε στο πόδι, γι’ αυτό και είναι κίτρινη κάρτα». Το πόσο λογική σας ακούγεται η εξήγηση του το κρίνει ο καθένας μόνος του.

 

 

αφησε ενα σχολιο