1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΕΝΙΤΕΘ

Η Αγγλική ομάδα που είναι προς πώληση και το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, είναι η Νιουκάστλ.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η πώληση της ομάδας σε Σαουδαραβικό fund έφτασε μια ανάσα από την ολοκλήρωση της. Τελικά την πώληση σταμάτησε η Πρέμιερ λιγκ λόγω μιας διαμάχης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα λύθηκε και έτσι οι Σαουδάραβες επανήλθαν. Μάλιστα η πώληση έδειχνε χθες ότι θα ολοκληρωθεί άμεσα. Οι φίλοι της Νιουκάστλ φυσικά έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι μια και το fund αναφέρεται ως 50 φορές πιο πλούσιο από τον Νασέρ Αλ-Κελαΐφι της Παρί Σεν Ζερμέν και 10 φορές πιο πλούσιο από τον Σεΐχη Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Πως όμως αφορά την ομάδα μας η πώληση της Νιουκάστλ; πέρα από την αύξηση του ανταγωνισμού. Πηγές του Football Insider γράφουν πως πρώτος στόχος των Αράβων είναι ο Rafa Benitez  Οι προσεχείς ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ  σχεδιάζουν την μεγάλη επιστροφή του προπονητή της ομάδας μας. Ο 61χρονος Ισπανός λατρεύεται από τους οπαδούς της Νιουκάστλ και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον αποκτήσουν. Το καλό του ξεκίνημα με την ομάδα έχει ενισχύσει ακόμα παραπάνω την εικόνα του.

 Μένει να δούμε αν στην ομάδα μας έχουν λάβει τα μέτρα τους μετά το περσινό φιάσκο Ancelotti. Αλλιώς θα έχουμε μια ακόμα αλλαγή προπονητή την 6η μέσα σε 5 χρόνια.

 

 

αφησε ενα σχολιο