1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η αναζήτηση μόλις έχει αρχίσει για τον νέο προπονητή της Έβερτον. Διαβάστε όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα ονόματα που προστίθενται και αυτά που βγαίνουν από την λίστα.

 Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Duncan Ferguson θα αναλάβει προπονητής σε προσωρινή βάση τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα, με βοηθό του τον Leighotn Baines σύμφωνα με το Football insider.

 Την ίδια στιγμή 4 μέλη από το τεχνικό επιτελείο του Rafa Benitez έφυγαν και αυτά από την ομάδα σύμφωνα με την δήλωση που ανέβηκε στο επίσημο site της ομάδας χθες. Οι Francisco de Miguel Moreno, Antonio Gomez, Jamie Harley και Cristian Fernandez μέλη του επιτελείου του Ισπανού είναι και οι 4 παρελθόν από την ομάδα.

 Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Benitez. Ο Roberto Martinez ήταν το φαβορί για την θέση. Ωστόσο, η Έβερτον δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την εθνική ομάδα του Βελγίου για την ρήτρα αποδέσμευσης των 2 εκατομμυρίων λιρών. Φήμες έλεγαν ότι ο Μαρτίνεθ ήθελε να φέρει και τον βοηθό του  Τhierry Henry. Η κίνηση της διοίκησης έμοιαζε περίεργη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο άσχημα τελείωσε η θητεία του Martinez στην ομάδα, με τον Ισπανό να μηνύει τον σύλλογο για περαιτέρω αποζημίωση.

 Σύμφωνα με την  “Guardian”, όχι εισέπραξε η ομάδα μας και από τον Ζοζε Μουρίνιο. Ο Farhad Moshiri, είναι δηλωμένος θαυμαστής του special one” και έχει διάθεση να τον πάρει ακόμα και αν χρειαστεί να δώσει γενναία αποζημίωση στην Ρόμα για να σπάσει το συμβόλαιό του .Όμως ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και αφετέρου γιατί ο ίδιος δεν επιθυμεί να διακόψει το πρότζεκτ που έχει αρχίσει να δουλεύει εδώ και λίγους μήνες στην ιταλική πρωτεύουσα.

 Πλέον στην κούρσα της διαδοχής εκτός από τα υπόλοιπα ονόματα που γράφαμε χθες έχουν προστεθεί καινούργια. Η Mirror υποστηρίζει ότι ο Niko Kovac πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Μονακό, από την οποία έχασε πριν λίγες μέρες την δουλεία του είναι ανάμεσα στους υποψήφιους. Σύμφωνα με το tuttomercatoweb η Έβερτον έχει θέση ως προτεραιότητα μάλιστα μπροστά από όλους τους άλλους υποψήφιους, τον Genaro Gattuso πρώην της Μιλάν της Νάπολι αλλά και παλιότερα του δικού μας Ο.Φ.Η.

 Ακόμα έχουμε διαβάσει χωρίς βέβαια να συγκεντρώνουν ιδιαίτερες πιθανότητες για την ώρα. Το όνομα του Ελβετού  Lucien Favre (πρώην μεταξύ άλλων της Ντόρτμουντ). Του Γάλλου Rudi Garcia (πρώην μεταξύ άλλων των Ρόμα και Λυών) και του Πορτογάλου Paulo Fonseka (πρώην μεταξύ άλλων των Ρόμα και Σαχτάρ).

 Κλείνοντας να πούμε ότι οι εταιρίες στοιχημάτων την στιγμή που γράφουμε αυτες τις γραμμές συνεχίζουν να έχουν ως φαβορί τον Roberto Martinez με τους Duncan Ferguson και Wayne Rooney να ακολουθούν από κοντά.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο