1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ BRANDS;

Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ BRANDS;

 Η Έβερτον συνεχίζει να πιστεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα στο μοντέλο του αθλητικού διευθυντή και φέρεται να έχει καταλήξει στον διάδοχο του Marcel Brands.

 Οι μπλέ είναι χωρίς αθλητικό διευθυντή από τις αρχές Δεκεμβρίου όταν αποχώρησε από την ομάδα ο Marcel Brands. Μάλιστα εν μέσω μεταγραφικής περιόδου στην Έβερτον κατάφεραν να είναι χωρίς προπονητή και αθλητικό διευθυντή. 

  Το όνομα που διαβάζουμε έντονα τις τελευταίες μέρες για να αναλάβει την θέση του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας είναι αυτό του Steve Hicken. O Hicken μόλις παραιτήθηκε από την Τότεναμ όπου βρισκόταν επί μια δεκαετία. Είχε την θέση του Technical Performancd Director στους Σπερς, νωρίτερα είχε τον ρόλο του Αθλητικού διευθυντή αλλά είδε τον ρόλο του να υποβαθμίζεται όταν η Τότεναμ διόρισε τον Fabio Paratici. Σκεφτόταν να αφήσει τους Σπερς από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο σύλλογος έφερε τον Paratici αλλά αποφάσισε να μείνει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

 Ο Hicken, σύμφωνα με δημοσίευμα, είχε περισσότερο παρασκηνιακό ρόλο μετά την άφιξη του Paratici, εστιάζοντας στο να βοηθήσει τον Ιταλό να αξιολογήσει και να ανανεώσει διάφορα τμήματα του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων του σκάουτινγκ, της ανάλυσης και της αθλητικής επιστήμης. Έχει επίσης υποστηριχθεί ότι ο Hicken είχε μικρή συμμετοχή στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους της Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι και τον φετινό Ιανουάριο.

 Στα διοικητικά κλιμάκια της ομάδας πιστεύουν ότι ο Hicken έχει ένα καλό ιστορικό στην αγορά αλλά και στην μισθοδοσία παικτών και δεν του καταλογίζουν την απόκτηση του Tanguy Ndombele ύψους 54 εκατομμυρίων λιρών ως ενδεικτική της συνολικής του κρίσης.

 

 

αφησε ενα σχολιο