1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο πόλεμος συνεχίζεται…

Ο πόλεμος συνεχίζεται…

Σύμφωνα με νέα ντοκουμέντα υπάρχει φόβος η Everton να δεχτεί άλλη μία ποινή 9 βαθμών…

Η Everton δεν κινδυνεύει επί του παρόντος με αυτή τη διοίκηση, παρά τις πιθανές καθυστερήσεις στην προτεινόμενη εξαγορά της. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα της Τρίτης έδειξαν ότι η ομάδα θα μπορούσε να λάβει νέα αφαίρεση εννέα βαθμών με την έναρξη της διοίκησης το νέο έτος.

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Everton 777 Partners συμφώνησαν σε συμφωνία εξαγοράς με τον σημερινό ιδιοκτήτη Farhad Moshiri τον Σεπτέμβριο και έκτοτε έχουν δανείσει τον σύλλογο μεταξύ 80 και 100 εκατομμυρίων λιρών για λειτουργικά έξοδα. Ωστόσο, υπάρχουν τώρα φόβοι ότι η εξαγορά θα καθυστερήσει περαιτέρω. Οι οπαδοί της Έβερτον καταδικάζουν το Sky Sports για την κάλυψη της διαμαρτυρίας πριν από τον αγώνα εν μέσω οργής για την αφαίρεση βαθμών.

Σύμφωνα με αναφορές, οι 777 Partners είναι απρόθυμοι να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την Everton εάν δεν έχουν σύντομα τον έλεγχο του συλλόγου. Εκφράζεται φόβος ότι ο σύλλογος θα μπορούσε να βυθιστεί διοικητικά το νέο έτος, εάν αφαιρεθεί αυτή η χρηματοδότηση. Παρόλα αυτά είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο…

Η αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ήταν στην ευχάριστη θέση να παράσχει στην Everton δάνεια με την ελπίδα ότι η απόφαση για την εξαγορά της θα έχει ληφθεί πριν από τα Χριστούγεννα. Η Premier League πρέπει να επικυρώσει όλες τις προτεινόμενες εξαγορές μέσω του Τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών για να προχωρήσουν. Αποδεικνύεται πρόκληση για την Πρέμιερ Λιγκ να λάβει μια απόφαση λόγω της περίπλοκης φύσης της οργάνωσης των 777 Partners, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα. Περισσότερες από 60 εταιρείες εμπλέκονται στη δομή των 777 Partners, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την ασφάλιση, την αεροπορία και τον αθλητισμό. Η Premier League θέλει να καθορίσει την πηγή των κεφαλαίων της εταιρείας. Η καθυστέρηση είναι ανησυχητική, καθώς ο Μοσίρι φέρεται να έχει σταματήσει να χρηματοδοτεί τον σύλλογο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι ο Μοσίρι θα αρνηθεί να αρχίσει να χρηματοδοτεί ξανά τον σύλλογο εάν οι 777 Partners αποχωρήσουν.

Πιστεύεται ότι οι υποψήφιοι αγοραστές της Έβερτον θα συνεχίσουν να μας χρηματοδοτούν μέχρι τουλάχιστον το τέλος Ιανουαρίου, αμβλύνοντας προς το παρόν αυτούς τους φόβους της διοίκησης. Υποστηρίζεται ότι είναι επίσης πρόθυμοι να επεκτείνουν αυτή τη χρηματοδότηση εάν χρειαστεί.

Ωστόσο, η οικονομική μας κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη από το νέο στάδιο, με αποτέλεσμα η κατασκευή να σταματήσει εάν τα κεφάλαια εξαντληθούν!

Γενικά όλο το πράγμα από όπου και να το πιάσουμε ΒΡΩΜΑΕΙ… Και βρωμάει πάρα πολύ… Το πρόβλημα είναι ο Μοσιράκης; Τα αμερικανάκια; Ή τα εγγλεζάκια;

Γενικά βλέπω ότι αυτή η χρόνια θα είναι μέσα στο άγχος και την πίεση και δεν ξέρω κατά πόσο κάνει καλό εντός αγωνιστικού χώρου… Προς το παρών είμαστε υπερδύναμη αλλά δεν ξέρω πόσο θα συνεχιστεί όλο αυτό… Για την ώρα όμως πάρτε τα α…δια του Καράμπελα (όπως στη φωτό πάνω)

αφησε ενα σχολιο