1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ;

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ;

 Πως ένοιωθαν οι παίκτες με τον Rafa Benitez στον πάγκο; Ο Richarlison μας έδωσε μια εικόνα σε συνέντευξη που έδωσε.

 Φυσικά οι παίκτες είναι διαφορετικοί από τους φίλους της Έβερτον οι περισσότεροι πήγαιναν νηπιαγωγείο η Δημοτικό όταν ο Rafa κατακτούσε τίτλους και είχε μεγάλες επιτυχίες με τους κόκκινους γείτονες. Αντιλαμβάνονται καλύτερα ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, συνεπώς δεν είχαν να χωρίσουν κάτι με τον “πράκτορα Rafa” όπως πλέον τον φωνάζουν πολλοί φίλοι της ομάδας.

  Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο Richarlison μίλησε σχετικά με τον φίλο του και συμπαίκτη του James Rodriguez. Όταν επέστρεψα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξεπλάγην με το πόσο έτρεχε και αφοσιωνόταν στην προπόνηση, την καλή προπόνηση. Και από το πουθενά, ο προπονητής είπε ότι δεν τον υπολόγιζε πια. Και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.” και ο Βραζιλιάνος επιθετικός συνέχισεΜετά συνέβη με τον Digne, τον οποίο καταλήξαμε να χάσουμε. Βαραίνει πολύ. Είτε μας αρέσει είτε όχι, μας βαραίνει πολύ. Υπήρχε μια ενωμένη ομάδα και καταλήξαμε να χάσουμε δύο παίκτες.”

 Οι παίκτες έβλεπαν τον προπονητή να “τελειώνει παίκτες” για να εξυπηρετήσει κάποια προσωπική του βεντέτα  Όχι οποιοσδήποτε παίκτες αλλά παίκτες που έχουν ειδικό βάρος για την ομάδα. Φανταστείτε πως πως μπορεί να νοιώθουν οι υπόλοιποι; Σίγουρα ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να είναι οι επόμενοι που για κάποιο λόγο θα βρεθούν στο στόχαστρο του και θα γίνουν παρελθόν για την ομάδα. Φανταστείτε την έντονη ανασφάλεια που νοιώθει κάποιος όταν πάει στην δουλεία του και κινδυνεύει να απολυθεί χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αυτό εξηγεί πως ένα γκρουπ ποιοτικών παικτών βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή.

 Ευτυχώς η κακή παρένθεση Rafa τελείωσε, όμως το κακό έγινε. Ένα ποιοτικό ρόστερ είναι σε μια άσχημη θέση λίγο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο