1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο SIMMS-ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ

ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο SIMMS-ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

 O Ellis Simms είναι επίσημα παρελθόν για την Έβερτον και μετακομίζει στην Κόβεντρι ως αντικαταστάτης του Viktor Gyokeres που όλα δείχνουν πως φεύγει για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Έβερτον να φέρεται να κοιτάει έναν άλλο επιθετικό από την Τσάμπιονσιπ.

 Τελικά αντί ο Viktor Gyokeres να έρθει στην Έβερτον ο Ellis Simms πάει στην Κόβεντρι ως αντικαταστάτης του, με ένα ποσό που δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί. Αν και η Coventry Echo γράφει για 3,5 εκατομμύρια με μπόνους συμμετοχών και γκολ το ποσό θα φτάσει στα 5 εκατομμύρια και θα ανεβεί στα 8 εκατομμύρια αν η Κόβεντρι ανεβεί στην Πρέμιερ λιγκ .

Την ίδια στιγμή η Έβερτον σύμφωνα με την Tutto Salernitana έχει συζητήσει και πιθανότατα αν θέλει είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Ολλανδού επιθετικού της Σουόνσι, Joel Piroe. Η Σουόνσι έχει βρει λαχείο με τον Ολλανδό επιθετικό που τον απέκτησε μόλις για 1 εκατομμύριο λίρες από την Αιντχόφεν και έχει αποδειχθεί ένας παραγωγικότατος επιθετικός. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 88 εμφανίσεις στην Τσάμπιονσιπ έχει σκοράρει 41 γκολ.

 Ήταν ο 4ος σκόρερ της Τσάμπιονσιπ την σεζόν που μας πέρασεμε 19 γκολ. Ένα πλεονέκτημα του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια της επίθεσης αλλά και ως επιθετικός μέσος. Επίσης πλέον απομένει μόλις ένας χρόνος στο συμβόλαιο του με την Σουόνσι που θέλει να τον πουλήσει. Η περίπτωση του είχε ήδη συζητηθεί ως πιθανό αντάλλαγμα αν ο Simms πήγαινε στην Σουόνσι. Παρόλα που ο Simms πήγε αλλού η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα.

 Ο παίκτης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι πολύ θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Έβερτον.Επομένως, εάν ο Sean Dyche είναι πεπεισμένος ότι ο Piroe μπορεί να είναι η κατάλληλη αναβάθμιση του Simms, δεν φαίνεται να υπάρχει σημαντικό εμπόδιο για την επίτευξη μιας συμφωνίας.

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με όλα του τα γκολ με την φανέλα της Σουόνσι.

αφησε ενα σχολιο