1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 777

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 777 PARTNERS

 Μετά την Βάσκο ντα Γκάμα ένα νέο ακόμα πιο ανησυχητικό σημάδι παρουσιάστηκε με τους πιθανούς αγοραστές της Έβερτον την εταιρία 777 Partners.

 Η Βελγική Σταντάρ Λιέγης έχει τιμωρηθεί  με προσωρινή απαγόρευση μεταγραφών για δεν κατέβαλε τα τέλη μεταγραφών για δύο παίκτες Σε  απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης στον ιστότοπο της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, τα δύο επίμαχα τέλη μεταγραφής αφορούν τις υπογραφές του Ilyes Ziani από τη βελγική ομάδα Ουνιόν Σαιν-Ζιλουάζ τον Μάιο του τρέχοντος έτους, Η δεύτερη περίπτωση αφορά την μεταγραφή  του Aron Donnum, που πλέον βρίσκεται στην Τουλούζ και υπέγραψε στην Σταντάρ Λιέγης το 2021 από τη Νορβηγική Βαλερέγκα, μια συμφωνία που έγινε πριν η 777 Partners αναλάβει τον έλεγχο της ομάδας.

 Πηγές της 777 Partners είπαν στην Liverpool echo ότι η απαγόρευση μεταγραφών είναι προσωρινή και αναμένεται να πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις προκειμένου να αρθεί η απαγόρευση αυτή την εβδομάδα, πιθανώς σήμερα (σ.σ η δήλωσε έγινε χθες), με την Επιτροπή Αδειών να ενημερώθηκε ότι τα χρήματα θα έφταναν, από το Μαϊάμι , αλλά όχι έγκαιρα. Όμως η επιτροπή υιοθέτησε σκληρή στάση εκδίδοντας την απαγόρευση μέχρι να ληφθούν όλα τα χρήματα.

 Παρόλο που η 777 Partners έχουν δαπανήσει ως τώρα ένα ποσό που τον Ιανουάριο αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια λίρες ότι αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά σε ομάδα του ομίλου δημιουργεί προβληματισμό για την φερεγγυότητα της εταιρίας. ίσως και πρόβλημα.

 Όσον αφορά το ιδιοκτησιακό και το αν τελικά εγκριθεί η πώληση στην συγκεκριμένη εταιρία από την Πρέμιερ λιγκ αν δεν ανακοινωθεί κάποια απόφαση σήμερα το πιο πιθανόν σύμφωνα με εκτιμήσεις που διατυπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα να μάθουμε μετά τις γιορτές αν η Έβερτον αλλάξει ιδιοκτήτη.

αφησε ενα σχολιο