1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΘΕΜΑ ΜΕ DANJUMA-ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ

ΘΕΜΑ ΜΕ DANJUMA-ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ GODFREY

Ο δανεισμός του Arnaut Danjuma στην ομάδα ίσως να πλησιάζει στο τέλος του. Ενω την ίδια ώρα η Έβερτον βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ben Godfrey για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ σκέφτεται να ανακαλέσει τον δανεισμό του Arnaout Danjuma στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά από την έλλειψη αγωνιστικού χρόνου του Ολλανδού παικτη στο Goodison park. Ο 26χρονος υπέγραψε δανεικός για μια σεζόν στην ομάδα μας το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει βρεί τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε ο ίδιος αλλά και η Βιγιαρεαλ έχει παιξει μόλις 386 λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν. Σύμφωνα με την CadenaSER, η Βιγιαρεάλ θέλει επιθετική ενίσχυση τη νέα χρονιά και είναι πιθανόν να ανακαλέσει τον Danjuma. Ο κύριος λόγος που ο Danuma έφευγε δανεικός σε άλλες ομάδες λέγεται ότι ήταν  η παρουσία στον πάγκο της Βιγιαρεαλ του προπονητή Quique_Setién που πλέον έχει φύγει από την Ισπανική ομάδα.

 Η Έβερτον βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ben Godfrey για ένα νέο συμβόλαιο, όπως γράφει αποκλειστικά το TEAMtalk, καθώς προσπαθεί να εμποδίσει τον αμυντικό από το να ενταχθεί στην Τότεναμ που γράφεται πως ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει. Ο Godfrey θα μπει σύντομα στους τελευταίους 18 μήνες του συμβολαίου του με την ομάδα μας θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Η Έβερτον φοβάται ότι αν φτάσει  στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου με τον 25χρονο αμυντικό ίσως τον χάσει με μικρό οικονομικό αντάλλαγμα έτσι υπάρχει η σκέψη να παραμείνει ανοιχτή σε προσφορές για τον Άγγλο αν δεν σημειωθεί επαρκής πρόοδος στις συζητήσεις για το συμβόλαιό του.

αφησε ενα σχολιο