1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΖ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΖ

 Σύμφωνα με το Football insider η Έβερτον προσπαθεί να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Andre Gomes.

 O Andre Gomes ήρθε για πρώτη φορά στην Έβερτον το 2018 ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, μετά από μια εξαιρετική σεζόν η Έβερτον τον απέκτησε το καλοκαίρι το 2019 έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών από τους Καταλανούς. Δυστυχώς όμως τον Νοέμβριο του 2019 τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Τότεναμ, μετά από τάκλιν του Σον και επακόλουθη σύγκρουση με τον Aurier. Επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά ποτέ δεν έφτασε στο ίδια επίπεδα απόδοσης.

 Ο 30χρονος Πορτογάλος είναι από τα υψηλά συμβόλαια της ομάδας . Σύμφωνα με πληροφορίες, κερδίζει 110.000-120.000 £ την εβδομάδα με το συμβόλαιο να έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι έπαιξε τελευταία φορά για την Έβερτον τον Μάιο του 2022 και πέρυσι πέρασε ολόκληρη την σεζόν ως δανεικός στην Γαλλική Λιλ. Με τους Γάλλους να μην προσπαθούν να κάνουν κάποια κίνηση για την απόκτηση του.

 Σύμφωνα με το Football insider οι ελπίδες της ομάδας μας για παραχώρηση του έχουν περιοριστεί στην Τουρκία, μια και οι περισσότερες μεταγραφικές αγορές έχουν ήδη κλείσει. Όμως η παραχώρηση του παραμένει δύσκολη μια και το συμβόλαιο που έχει στην Έβερτον είναι μάλλον απίθανο να το εξασφαλίσει σε άλλη ομάδα.

 

αφησε ενα σχολιο