1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ DELE

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ DELE

 Ο Harry Kane ο διεθνής επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και πρώην συμπαίκτης του Dele Alli στην Τότεναμ πιστεύει ότι ο μέσος της ομάδας μας είναι σε καλύτερη κατάσταση και ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην καλή του φόρμα και θα παίζει κάθε εβδομάδα.

 Αναλυτικά ο Harry Kane είπε από το Βρότσλαβ της Πολωνίας, όπου προετοιμάζεται για τον προκριματικό αγώνα της Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ουκρανία σήμερα: Νομίζω ότι ήταν εξαιρετικά γενναίος ο Dele που βγήκε και έδωσε τη συνέντευξη που έδωσε, γνωριζόμαστε για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ήξερα την έκταση των όσων είχε περάσει στη ζωή του σίγουρα”, είπε ο Κέιν.  “Μου άνοιξαν τα μάτια που το άκουσα. Του έστειλα μήνυμα και είπα πόσο πιστεύω ότι αυτό που έκανε θα βοηθήσει πολλούς άλλους ανθρώπους να μοιραστούν τα συναισθήματά τους επίσης. Συνάντησα τον Dele το καλοκαίρι, πριν από τη συνέντευξη, και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο, εργάζεται σκληρά για να είναι σε φόρμα και έτσι ανυπομονώ να τον δω πίσω και να παίζει ποδόσφαιρο ξανά. Νομίζω ότι είναι σε καλύτερη θέση τώρα και έχει πολύ χρόνο στην καριέρα του και ελπίζω πραγματικά να μπορέσει να επιστρέψει σε καλό δρόμο και να παίξει κάθε εβδομάδα

Σύμφωνα με τον Δρ Rajpal Brar ο Dele Αlli δεν αναμένεται να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα αναλυτικά  o γιατρός φυσικοθεραπείας και αθλητικός επιστήμονας, είπε σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του 27χρονου μέσου στο Goodison news  :”Είχε ένα πρόβλημα στην αποθεραπεία του, οπότε αυτό θα τον κρατήσει εκτός για περισσότερες εβδομάδες από το αναμενόμενο. Είναι δύσκολο να πει κανείς τι μπορεί να το προκάλεσε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα πάει η αποθεραπεία μέχρι να την περάσεις πραγματικά. Διαφορετικοί παίκτες αντιδρούν διαφορετικά με βάση τόσους πολλούς παράγοντες. Σε εκείνο το σημείο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί πόσο αυτό μπορεί να καθυστέρησε το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του, αλλά θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

 

αφησε ενα σχολιο