1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ

 Σύμφωνα με το Football insider η Έβερτον είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να πουλήσει δύο επιθετικούς της.

 Η Έβερτον έχει δυσκολίες να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα κεφάλαια που θέλει ο Sean Dyche για να αλλάξει και να βελτιώσει την Έβερτον και βλέπει ως λύση την πώληση δύο επιθετικών που δεν δείχνουν να μην είναι στα σχέδια του.

 Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός Neal Maupay αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από την Μπράιτον, αλλά η παρουσία του δεν ικανοποίησε. Ο Γάλλος φορ πέτυχε μόλις 1 γκολ σε 27 εμφανίσεις με την Έβερτον. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έφτασε ένα βήμα πριν τη μετακόμιση του στην Ιταλική Σαλερνιτάνα, όμως προτιμήθηκε να παραμείνει στην ομάδα. Η Σαλερνιτάνα γράφεται πως συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και πιθανότατα αυτή την φορά αν η προτασή κριθεί ικανοποιητική η Έβερτον να μην σταθεί εμπόδιο στην μετακόμιση του στην Ιταλία.

 Ο άλλος επιθετικός που σύμφωνα με το Football insider παραχωρείτε είναι ο Ellis Simms. Ο 22χρονος φορ φέρεται να ενδιαφέρει πολλές ομάδες στην Τσάμπιονσιπ με την Ιπσουιτς ήδη να έχει υποβάλει μια προσφορά 4 εκατομμυρίων λιρών που απορρίφθηκε. O Dyche δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να τον κρατήσει και έτσι η Έβερτον θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον νεαρό φορ και να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται μια και ο Simms βρίσκεται ήδη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

 

αφησε ενα σχολιο