1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΧΙ ΓΙΑ SIMMS- ΒΡΕΘΗΚΕ

ΟΧΙ ΓΙΑ SIMMS- ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ

 Δύο τα νέα που απασχόλησαν την ειδησεογραφία της ομάδας χθες με την άρνηση της πρότασης που υποβλήθηκε στην Έβερτον για την απόκτηση του Ellis Simms, αλλά και την επίλυση ενός νομικού ζητήματος που απασχόλησε πρόσφατα την ομάδα.

 Ξεκινώντας από το νομικό ζήτημα που είχε η ομάδα όταν οι δικηγόροι του πρώην προπονητή Carlo Ancelotti υπέβαλαν στο ανώτατο δικαστήριο μια αξίωση, που σχετιζόταν με  «γενικές εμπορικές συμβάσεις και ρυθμίσεις». Χθες η νομική ομάδα του πρώην προπονητή επιβεβαίωσε ότι επετεύχθη συμφωνία μετά από την πρόσφατη διαφωνία που υπήρχε. Στην σύντομη επίσημη δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα το βράδυ, εκ μέρους του Ιταλού προπονητή, έγραφε: «Ο Carlo Ancelotti και η Έβερτον έφτασαν σε μια φιλική επίλυση της διαφοράς τους. Ο Κάρλο τρέφει διαρκή σεβασμό και βαθιά στοργή για τους οπαδούς του συλλόγου και εύχεται σε αυτούς και στον σύλλογο τα καλύτερα για το μέλλον».

 Η άλλη είδηση αφορά την πρόταση που είχε υποβάλει η  Ίπσουιτς που ανέβηκε στην Τσάμπιονσιπ φέτος για τον Ellis Simms.Σύμφωνα με το Football Insider η Έβερτον απέρριψε μια προσφορά 4 εκατομμυρίων λιρών για τον 22χρονο φορ. Ο Simms μετά το καλό πρώτο μέρος της σεζόν που έκανε πέρυσι στην Σάντερλαντ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην ομάδα μας και πιστεύεται ότι είναι στόχος πολλών συλλόγων της Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ζήτηση που έχει ο παίκτης μια και το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι στην ομάδα είναι πρόθυμοι να αφήσουν τον επιθετικό να φύγει, αλλά μόνο με την κατάλληλη προσφορά.

αφησε ενα σχολιο