1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

 Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο γήπεδο όπως λέει ο Colin Chong προσωρινός επικεφαλής ανάπτυξης του νέου σταδίου σε επιστολή του για το πότε θα μετακομίσει η ομάδα στο νέο γήπεδο αναφέροντας ότι η μετακόμιση θα γίνει σε συνεννόηση με τους φίλους της ομάδας.

 Ο Chong έγραψε σε μακροσκελή δήλωση του: “Η μία ερώτηση που μου κάνουν περισσότερο από κάθε άλλη είναι, Πότε θα είναι έτοιμο και τελειωμένο το γήπεδο. Δεν υπάρχει καθυστέρηση και το έργο παραμένει σταθερά σε τροχιά και χρονοδιάγραμμα. Η ακριβής ημερομηνία μετακόμισης για το νέο μας γήπεδο δεν έχει οριστεί ποτέ δημόσια από τον σύλλογο. Έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι το πρόγραμμα της ολοκλήρωσης θα δει τα κλειδιά για το νέο μας σπίτι να μας παραδίδονται από την εταιρία Laing O’Rourke κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024/25. Όταν ένα νέο γήπεδο ολοκληρώθεί  κατασκευαστικά, πρέπει να περάσει από τους ρυθμούς του και να δοκιμαστεί το κτίριο. Θα εργαστούμε για τον προγραμματισμό αυτών των δοκιμαστικών εκδηλώσεων με στόχο να πραγματοποιηθούν τους τελευταίους μήνες του 2024. Ποιες θα είναι και πώς μπορούν να λάβουν μέρος οι φίλοι της ομάδας σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Ο Chong συνέχισε: “Παράλληλα με τον προγραμματισμό για αυτές τις δοκιμαστικές διοργανώσεις, θα απαντηθεί και το ερώτημα πότε η πρώτη ομάδα μας θα παίξει τον πρώτο της αγώνα στο νέο μας γήπεδο. Μπορώ να επιβεβαιώσω, αφού ξεπεράσαμε έναν γεμάτο χειμώνα όπου σηκώσαμε τα βαρύτερα υλικά στο πιο δύσκολο κλίμα, είμαστε βέβαιοι ότι το στάδιο θα ολοκληρωθεί τους τελευταίους μήνες του 2024. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξεκινήσουμε τη σεζόν το 2024 στο νέο στάδιο της Έβερτον αλλά, για να επαναλάβουμε, ο σύλλογος δεν επιβεβαίωσε ποτέ δημόσια την πρόθεσή του να ξεκινήσει τη σεζόν 2024/25 στο νέο μας σπίτι.”

Εάν το έργο παραμείνει εντός του χρονοδιαγράμματος, υπάρχει το ερώτημα εάν η ομάδα μετακομίσει στη μέση της σεζόν ή εναλλακτικά, ξεκινήσει τους αγώνες πρωταθλήματος για την αντρική ομάδα με την έναρξη της σεζόν 2025/26.

Ο Chong λέει σχετικά : “Όποια απόφαση και να ληφθεί, δεν θα βασίζεται σε συναίσθημα. θα επιτευχθεί σε συνεννόηση με τους φιλάθλους, ενώ θα ληφθούν επίσης υπόψη οι επιπτώσεις που θα έχει σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό σύλλογό μας όσον αφορά την ποδοσφαιρική μας λειτουργία, τους εμπορικούς μας συνεργάτες και τις συμβάσεις τρίτων, το προσωπικό μας, τις εποχιακές ροές εργασιών και τον αντίκτυπο, φυσικά, στους φίλους της ομάδας.

 

αφησε ενα σχολιο