1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΜΙΣΗ ΛΙΝΤΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Η ΜΙΣΗ ΛΙΝΤΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

 Ήδη έχουμε γράψει για τους Jack Harrison και Rodrigo όμως δεν είναι οι μοναδικοί παίκτες της Λιντς που ενδιαφέρουν την Έβερτον μια και ακόμα τρείς παίκτες φέρεται να βολιδοσκοπεί η ομάδα μας.

 Ο 21ετών Crysencio Summerville είναι Ολλανδός εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως δεξιά αλλά μπορεί να παίξει και στα αριστερά της επίθεσης. Βρίσκεται στην Λίντς από το 2020 όταν τον αγόρασαν από την Φέγενορντ

 O Summerville δεν έπαιξε καθόλου την πρώτη του σεζόν στην  Λίντς και έκανε ελάχιστές συμμετοχές μόλις 6 την δεύτερη σεζόν. Όμως την σεζόν που μόλις τελείωσε καθιερώθηκε καθώς είχε 31 εμφανίσει σε όλες τις διοργανώσεις και 4 γκολ. Ένα από τα γκολ του ήταν αυτό που χάρισε την νίκη στην Λίντς μέσα στο Ανφιλντ μετά από 22 χρόνια στο 89′ . Είναι γεννημένος στην Ολλανδία, ο Summerville είναι Σουριναμικής καταγωγής. Κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA κάτω των 17 ετών το 2018 με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κάτω των 17 ετών της Ολλανδίας.

 Εκτός από την ομάδα μας υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν τον νεαρό με την πρώην ομάδα του την Φεγενόρντ. Ο νεαρός έχει δηλώσει ότι αγαπάει την Λίντς και δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην ομάδα.

 Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που τελείωσε.

 

 

 

 Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και ο 19χρονος Wilfried Gnonto μοιάζει πολύ ως σωματότυπο με τον Summerville είναι και αυτός εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως αριστερά αλλά μπορεί να παίξει και στα δεξία αλλά και ως δεκάρι. Βρέθηκε στην Λίντς μόλις το περασμένο καλοκαίρι όταν τον αγόρασε από την Ελβετική Ζυρίχη. Στην πρώτη του σεζόν άφησε καλές εντυπώσεις .Έχει σκοράρει 3 γκολ φέτος αλλά έχει μοιράσει και 5 ασιστ. 

 Θεωρείτε ένα σπουδαίο ταλέντο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη 11 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας . Μάλιστα πριν περίπου ένα χρόνο τις 14 Ιουνίου 2022, στον τέταρτο αγώνα των ομίλων της Ιταλίας, για το Nations league σημείωσε το πρώτο του διεθνές γκολ σε μια εκτός έδρας ήττα με 5–2 από τη Γερμανία, για να γίνει ο νεότερος σκόρερ για την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, σε ηλικία 18 ετών και 222 ημερών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο Bruno Nicolè από το 1958.

 Για τον νεαρό εξτρέμ φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Κρίσταλ Πάλας αλλά και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που τελείωσε.

 

 Ο τρίτος παίκτης που γράφεται πως ενδιαφέρει την Έβερτον είναι ο 24χρονος Αμερικανός διεθνής αμυντικός χαφ Tyler Adams. Ο Adams ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεντ Μπουλ της Νέας Υόρκης. Το 2019 βρέθηκε στην αντίστοιχη Ρεντ Μπουλ της Λειψίας και το περασμένο καλοκαίρι η Λίντς τον απέκτησε με ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με δημοσιεύματα. Υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο.

 Ο Tyler Adams είναι ο καλύτερα βαθμολογημένος παίκτης της Λίντς σύμφωνα με το whoscored.O τραυματισμός του που τον κράτησε εκτός για 12 παιχνίδια στο τέλος της σεζόν ίσως να είναι απο της βασικές αιτίες που η Λίντς υποβιβλασηκε μια και χωρις αυτόν η ήδη κακή αμυντική γραμμή της Λίντς δεν κράτησε σε καένα παιχνίδι ανέπαφη την εστίας της και δυσκολευόταν πάρα πολύ να πάρει βαθμούς.

 Τον Νοέμβριο του 2022, ο Adams ονομάστηκε αρχηγός της Εθνικης ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.Αυτό τον έκανε τον νεότερο καπετάνιο στον διαγωνισμό και τον νεότερο Αμερικανό αρχηγό από το 1950. Στις 13 Ιανουαρίου 2023, ανακοινώθηκε ότι είχε ψηφιστεί ως ο Καλύτερος Ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ για το 2022, αφού οδήγησε τους Αμερικανούς στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που τελείωσε.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο