1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟ

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟ

 Σύμφωνα με το Tutto Mercato Web, η Έβερτον βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφων για την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού επιθετικού της Λιντς,Rodrigo .

 O Ισπανός επιθετικός φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Elland Road αυτό το καλοκαίρι. Ο Rodrigo είχε φέτος την πιο παραγωγική του σεζόν στην Λίντς καθώς σημείωσε 15 γκολ σε 35 εμφανίσεις.

 Ο υποβιβασμός του Λιντς θα μπορούσε να παίξει κρίσιμο ρόλο στην απόφαση για το μέλλον του 32χρονου φορ, καθώς ο ατζέντης του πρόκειται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του συλλόγου. Παρά το γεγονός ότι οι μισθοί του μειώθηκαν στο μισό μετά τον υποβιβασμό, συνεχίζει να παραμένει ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια στον σύλλογο και στην Λιντς γράφεται πως θα είναι ανοιχτοί να τον πουλήσουν καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

 Ο Rodrigo ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Ρεαλ Μαδρίτης από εκεί βρέθηκε στην Μπενφίκα όπου πανηγύρισε πρωτάθλημα,κύπελλο και λιγκ καπ Πορτογαλίας. Επέστρεψε ως δανεικός αρχικά, στην Ισπανία το 2014/15 και την Βαλένθια παρέα με τον δικό μας Andre Gomes.Την επόμενη χρονιά η Βαλένθια τον αγόρασε μαζί της πανηγύρισε το Κύπελλο Ισπανίας το 2019. Η Λίντς τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2020 έναντι 27 εκατομμυρίων λιρών.

 Η ηλικία του Rodrigo μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα όμως έκανε μια εξαιρετική σεζόν και ήταν σταθερά από τους καλύτερους παίκτες της Λίντς την σεζόν που μας πέρασε. Αν η Λίντς έχει την διάθεση να τον αποδεσμεύσει για ένα λογικό ποσό θα ήταν μια εξαιρετική λύση για την επίθεση της ομάδας.

 

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlights από την σεζόν που τελείωσε.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο