1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ -2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ -2 ΦΕΥΓΟΥΝ

Η Έβερτον ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για νεαρό επιθετικό της Γερμανικής Σάλκε ενώ δύο παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας αποχωρούν με δανεισμό,μάλιστα ο ένας από τους δύο αναμένεται να φύγει με οψιόν αγοράς.

 

 

 

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του δημοσιογράφου Ekrem Konur, η Έβερτον έχει συνομιλήσει με τη γερμανική  Σάλκε και έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον 20χρονο Αμερικάνο φορ της Matthew Hoppe.

O Hoppe πέτυχε 6 γκολ στην Μπουντεσλίγκα πέρυσι, σε μια ομάδα η οποία υποβιβάστηκε με τον Αμερικάνο διεθνή (5 συμ.-1 γκολ) επιθετικό να είναι από τα ελάχιστα πράγματα που άξιζε να παρακολουθήσεις στην παραπαίουσα Γερμανική ομάδα.Η πρώτη πρόταση της ομάδας μας φημολογείτε ότι θα είναι ύψους 2 εκατομμυρίων λιρών. Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored.

 

 

Ο Nathan Broadhead παραχωρήθηκε δανεικός από την ομάδα μας στην Σάντερλαντ.Οι “μαυρόγατες”  για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την άνοδο από την Λιγκ 1 στην Τσάμπιονσιπ και θεωρούν ότι ο νεαρός Ουαλός επιθετικός της ομάδας μας μπορεί να τους βοηθήσει ουσιαστικά.

Ο Ουαλός έκανε μια καλή προετοιμασία και κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι θα μείνει στο ρόστερ αλλά τελικά προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός.Είναι ο δεύτερος δανεισμός για τον 23χρονο μετά από αυτόν στην Μπάρτον Άλμπιον το 2019/20 όπου είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ.

 

 

 Ο Joao Virginia ενδέχεται να επαναπατριστεί για χάρη της Σπόρτιγκ Λισαβόνας που θέλει να τον αποκτήσει με δανεισμό με οψιόν αγοράς. Οι Πρωταθλητές Πορτογαλίας παραχωρούν τον τερματοφύλακα τους Luis Miximiano στην Γρανάδα και φέρεται πως βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του του 21ετών τερματοφύλακα της ομάδας μας.Ο Joao Virginia βρίσκεται σε απομόνωση μετά από επαφή με άνθρωπο που βρέθηκε με θετικό τεστ Covid. αλλά προφανώς θα έχει την άδεια να πετάξει στην Ιβηρική χερσόνησο την Πέμπτη εάν βρεθεί αρνητικός.

αφησε ενα σχολιο