1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

 Η Έβερτον υπέβαλε προσφορά συμβολαίου αξίας 84.000 λιρών την εβδομάδα σύμφωνα με Γαλλικό δημοσίευμα, για τον 26χρονο επιθετικό της Λυών Moussa Dembelle.

 Ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ και της Ατλέτικο Μαδρίτης πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα της Ligue 1 στο τέλος της σεζόν όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του και η Έβερτον διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον για τον Γάλλο μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 Σύμφωνα με μια αναφορά του Jeunes Footeux (3 Απριλίου), οι Toffees έχουν καταθέσει μια πρόταση για να τον φέρουν στο Goodison Park που θα διαρκέσει μέχρι το 2027, αλλά μόνο εάν καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό αυτή τη σεζόν. «Ο Μούσα Ντεμπελέ ενδιαφέρει έντονα την Έβερτον ,” συμπληρώνουν στην σχετική αναφορά τους .

  Στην Έβερτον ήθελαν τον επιθετικό της Λυών και στην μεταγραφική περίοδο και που μας πέρασε και δεν εγκατέλειπουν την ιδέα να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του. Ένα 4ετές συμβόλαιο με μισθό 5 εκατομμυρίων ευρώ (4,37 εκατομμύρια £) ανά σεζόν περιμένει τον Moussa Dembelle αν το καλοκαίρι αποφασίσει να έρθει στην Έβερτον. 

 

 

αφησε ενα σχολιο