1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Διάφορα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι η Έβερτον μπορεί να πουλήσει τον Demaraι Gray και τον Amadou Onana που φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση τους. Αρκετά γράφονται και για τον Jordan Pickford όμως μια ανακοίνωση έκοψε την φόρα στα δημοσιεύματα.

 Ένα ρεπορταζ από το Sky Sports λέει ότι η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Demarai Gray και έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητά του αυτό το καλοκαίρι, ενώ και άλλες ομάδες επίσης ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Ο παίκτης πρόκειται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Έβερτον, αλλά υπάρχει μια επιλογή να το επεκτείνει μέχρι το 2025 με το άρθρο να προσθέτει: «Η στάση της Έβερτον σχετικά με το μέλλον του Gray στον σύλλογο είναι άγνωστη σε αυτή τη φάση».

 Με ένα ένα νέο “τρομοκρατικό” άρθρο η Daily Mail γράφει ότι η Έβερτον πιέζεται να πουλήσει τον  Amadou Onana, καθώς οικονομικά προβλήματα απειλούν την προγραμματισμένη ανοικοδόμηση του Sean Dyche. Το άρθρο μοιάζει λίγο τρικυμία εν κρανίω, σε κάποιο σημείο γράφει ότι η Έβερτον βρίσκεται σε “ειδικά μέτρα” από την Πρέμιερ Λιγκ μετά από απώλειες που ξεπέρασαν τα 370 εκατομμύρια λιρών σε τρία χρόνια και χρειάζεται ακόμα μια μεγάλη πώληση εκτός από την πώληση 45 εκατομμυρίων λιρών του Antony Gordon στη Νιούκαστλ τον Ιανουάριο. Χωρίς να εξηγεί γιατί πρέπει να πουλήσει από την στιγμή που η τριετία έχει πλέον αλλάξει και ήδη η πρώτη χρονιά έχει θετικό απολογισμό. Η Athletic σε ένα αρκετά πιο προσγειωμένο άρθρο γράφει για το ίδιο θέμα, ότι η ομάδα φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του μέσου Amadou Onana, εάν έρθει στο τραπέζι μια καλή προσφορά με την ομάδα μας να γράφει ότι ζητάει αμοιβή 60 εκατομμυρίων λιρών.

 Τέλος οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γράφονταν πως παλεύουν για την απόκτηση του Jordan Pickford όμως ήρθε μια ανακοίνωση του γραφείου που εκπροσωπεί τον διεθνή Αγγλό τερματοφύλακα για να τελειώσει τις φήμες.Το πρακτορείο του GAA Stellar, είπε στον ElBobbo: «Ο Jordan είναι πολύ χαρούμενος στην Έβερτον και πολύ τακτοποιημένος με τη νέα οικογένειά του. Αγαπά τον σύλλογο και θα παραμείνει στην Έβερτον μέχρι να μας πουν το αντίθετο. Είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει για την προετοιμασία και θα βοηθήσει την Έβερτον να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα».

 

 

αφησε ενα σχολιο