1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ

ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

 Η οργάνωση φίλών της Έβερτον 1878s οργάνωσε μια διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Premier League  κατά της αφαίρεσης 10 πόντων που δόθηκε στον σύλλογο για παραβίαση των οικονομικών κανόνων, που πάει πλεόν τις διαμαρτυρίες σε νέο επίπεδο.

 Οι 1878s έχουν προσλάβει ένα φορτηγό με οθόνη βίντεο για να εμφανίζει μηνύματα  και πανό έξω από τα γραφεία της Πρεμιερ λιγκ στο Λονδίνο.Τ α συνθήματα που  επαναλαμβάνονται  περιλαμβάνουν διάφορες φράσεις και εικόνες που πάνε τις διαμαρτυρίες σε νέο επίπεδο και δείχνουν στην Πρέμιερ λιγκ και τους υπεύθυνους της ότι η ανισονομία και η υπερβολή που έδειξαν στην περίπτωση της Έβερτον δεν θα περάσει εύκολα.

 Ξεχωρίζοντας μερικές φράσεις και εικόνα θα αναφέρουμε το « Διαμορφώνεις την πολιτική όσο προχωράς» που αναφέρεται στην απόφαση για την τιμωρία η οποία αποφασίστηκε όσο εκδικαζόταν η υπόθεση της Έβερτον. Ξεχωρίζουμε επίσης την λέξη που λέει “Ντροπή” με φωτογραφία των υπεύθυνων της απόφασης . Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η παραλλαγή του εμβλήματος της Πρέμιερ λιγκ βάζοντας έναν ποντικό στην θέση του λιονταριού και γράφοντας την φράση ” Προστατέψτε τους λίγους όχι τους πολλούς” με την συγκεκριμένη αναφορά να στηρίζετε στην απόφαση της Πρεμιερ λιγκ να ρίξει στα μαλακά τις ομάδες τις 6 ομάδες που τον Απρίλιο του 2021 έδειχναν έτοιμες να αποσχιστούν για να συμμετέχουν σε μια Ευρωπαϊκή λίγκα.

  Μια από τις κλασικές φράσεις στο φορτηγό που βλέπουμε σε ένα τεράστιο πανό στο Goodison park είναι η φράση “Όπου υπάρχει δύναμη,απληστία και χρήματα υπάρχει και διαφθορά” που δείχνει πλέον αν είναι το κεντρικό σύνθημα κατά τις απόφασης της Πρεμιερ λιγκ. Είχαμε γράψει πολλές φορές ακόμα και πριν την εκδοσή της απόφαση ότι ενδεχόμενη αυστηρή τιμωρία της Πρέμιερ λιγκ θα ήταν αναμενόμενο να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να αυξήσει την δυσπιστία και την πίεση στους ανθρώπους της Πρέμιερ λιγκ για τον τρόπο τον οποίο αντιμετωπίζονται οι πλούσιες σε σχέση με τις φτωχές ομάδες στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Οι σκεπτόμενοι φίλοι όλων των ομάδων ακόμα και των 6 ισχυρότερων καταλαβαίνουν πλέον και ενώνουν τις φωνές τους, με αφορμή την τιμωρία της Έβερτον το πόσο σοβαρό είναι όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο σεβασμό και τους ίδιους κανόνες. Άλλωστε σε ένα τόσο ισχυρό πρωτάθλημα το ότι είσαι σήμερα ισχυρός, δεν σημαίνει ότι θα είσαι και αύριο η ισονομία θα πρέπει να εξασφαλιστεί πριν χαθεί η αξιοπιστία.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο