1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ

Οι φίλοι της Έβερτον συνεχίζουν να είναι εξοργισμένοι με την Πρέμιερ λιγκ σε τέτοιο σημείο ώστε έχουν φτάσει να βοηθούν οπαδούς άλλων ομάδων στις διαμαρτυρίες τους προς την Πρέμιερ λιγκ.

 Εφαρμόζοντας το ρητό που λέει ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου Οι Official Wolves Fans επαίνεσαν δημόσια στο X τους οπαδούς της Έβερτον για την «απίστευτη» υποστήριξή τους, βοηθώντας τους να πληρωθεί ένα πανό σε άλλη μια διαμαρτυρία ενάντια στην Πρέμιερ Λιγκ.

  Η ομάδα οπαδών της Γούλβς ετοιμάζει μια διαμαρτυρία ενάντια στην Πρέμιερ λγικ μετά από μια πρόσφατη σειρά κακών αποφάσεων του VAR που έχουν επανειλημμένα αδικήσει την ομάδα του Gary O’Neil, με ένα τεράστιο πανό 300 λιρών να είναι ένας τρόπος έκφρασης της απογοήτευσής τους. Απαιτήθηκαν δωρεές για να βοηθήσουν οι οπαδοί να δημιουργήσουν το πανό διαμαρτυρίας που δείχνει κλόουν στην αίθουσα VAR με τη φράση «ανίκανοι κλόουν» και οι οπαδοί της Έβερτον ήταν «απίστευτοι» όταν έκαναν δωρεές για τον σκοπό.

 Γράφοντας στη σελίδα του Offical Wolves Fans στο Χ (9 Δεκεμβρίου) λένε: «Η απάντηση από τους οπαδούς της Έβερτον ήταν απίστευτη, πολλές δωρεές και ούτε μία αρνητική απάντηση. Σας εκτιμούμε όλους.”  Με πολύ διαφορετικούς τρόπους, η Έβερτον και η Γουλβς έχουν πέσει θύματα της ανικανότητας της Premier League μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Η ομάδα του O’Neil αντιμετώπισε προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η ομάδα μας τιμωρήθηκε εξοντωτικά εκτός γηπέδου.

αφησε ενα σχολιο