1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ

 Το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο 777 Partners συνεχίζει να είναι στενά συνδεδεμένο με μια πιθανή εξαγορά της Έβερτον. Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία δίνει συνέχεια στις φήμες για εξαγορά ολόκληρου του ποσοστού του μεγαλομετόχου της ομάδας, που κυκλοφόρησαν πριν μια εβδομάδα.

 Η εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι ήταν ένας από τους πολλούς πιθανούς επενδυτές που έχουν αναφερθεί ότι είχαν συνομιλίες με τον ιδιοκτήτη της Έβερτον, Farhad Moshiri και τους εκπροσώπους του τους τελευταίους μήνες. Τη Δευτέρα, το ιταλικό μέσο ενημέρωσης Tutto Mercato ισχυρίστηκε ότι το ενδιαφέρον της εταιρείας είχε προχωρήσει σε μια πιθανή πλήρη εξαγορά.

 Ο Moshiri δεν έχει αρνηθεί ότι επιδιώκει να πουλήσει μέρος του 94% των μετοχών του στον σύλλογο σε μια προσπάθεια να μπουν νέα κεφάλαια στην ομάδα, αν και είναι μια πρόκληση που έχει γίνει πιο δύσκολη από την αβεβαιότητα που υπάρχει και για το ποιο πρωτάθλημα θα παίξει ο σύλλογος. την επόμενη σεζόν όπως και για το αν υπάρξει τιμωρία για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας της Premier League.

 Ενδιαφέρον υπάρχει για επενδύσεις και από τη MSP Sports Capital με έδρα τη Νέα Υόρκη, της οποίας οι συνιδρυτές Jahm Najafi και Jeff Moorad ήρθαν για να παρακολουθήσουν την ήττα του Ιανουαρίου από τη Σαουθάμπτον. Οι άνθρωποι της MSP παρέμειναν σε διάλογο με τον Moshiri και τους εκπροσώπους του και οι συνομιλίες λέγεται ότι προχωρούν προς ένα πιο προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

 

αφησε ενα σχολιο