1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡ

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡ

 Αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Έβερτον είναι η συνέπεια στους μεταγραφικούς στόχους.

 Ποιος Εβερτόνιαν δεν έχει ακούσει για τον Che Adams; θυμηθείτε παλιότερες αναφορές για τον παίκτη εδώ.Ο επιθετικός της Σάουθαμπτον παραμένει όπως όλα δείχνουν ένας αγαπημένος μεταγραφικός στόχος, που αρκετοί από εμάς έχουμε διαβάσει πάμπολλες φορές σε δημοσιεύματα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με την αξία του παίκτη που παραμένει ένας αξιόπιστος επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει.

  Η Έβερτον όπως γράφεται είναι σε συζητήσεις με τη Σάουθαμπτον σχετικά με τη διαθεσιμότητα του 27χρονου διεθνή Σκωτσέζου αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις έρχονται καθώς ο σύλλογος προσπαθεί να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές του Sean Dyche ενόψει της νέας σεζόν. O 27χρονος διεθνής πέτυχε 10 γκολ και είχε ακόμα 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για την Σάουθαμπτον την περασμένη σεζόν.

 Η Μπόρνμουθ γράφεται πως έχει ήδη υποβάλει μια πρόταση που έχει απορριφθεί ενώ στο κυνήγι του επιθετικού βρίσκεται και η Γούλβς. Ο παίκτης γράφεται πως δεν κοστολογείται ακριβά ίσως επείδη είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του θεωρείται πως μια πρόταση κάπου ανάμεσα στα 12-15 εκατομύρια λίρες θα είναι αρκετή για την απόκτηση του. Γεγονός είναι πως η Έβερτον παρόλο το ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Youssef Chermitti δείχνει πως δεν θα αρκεστεί σε αυτόν αλλά ψάχνει και άλλον επιθετικό.

αφησε ενα σχολιο