1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ-777 PARTNERS

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ-777 PARTNERS

 Σε μια κομβική στιγμή για την Έβερτον, η Πρέμιερ λιγκ αναμένεται να έχει κρίσιμες συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο με τους 777 Partners σε σχέση με την προτεινόμενη εξαγορά του συλλόγου.

 Η Πρέμιερ Λιγκ θα έχει πρόσωπο με πρόσωπο συνομιλίες με τους 777 Partners ως μέρος της τελικής διαδικασίας λήψης αποφάσεων στην προτεινόμενη εξαγορά της Έβερτον, γράφει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου των Times, Paul Joyce. Αυτή η συνάντηση είναι ένας φάρος ελπίδας για τον επενδυτικό όμιλο που εδρεύει στο Μαϊάμι, ο οποίος επιθυμεί να τελειώσει την συμφωνία που έχει κολλήσει εδώ και μήνες.

 Οι αυτοπροσώπως συζητήσεις μεταξύ του γραφείου του Richard Masters και των πιθανών μελλοντικών ιδιοκτητών της ομάδας θεωρούνται ένα «σημαντικό» βήμα, με την εταιρεία μέχρι στιγμής να έχει δανείσει περίπου 190 εκατομμύρια λίρες στον σύλλογο για τα καθημερινά έξοδα λειτουργίας από τότε που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία τους με τον Farhad Moshiri για τη αγορά του στο 94,1% των μετοχών του στην ομάδα.

2 Responses

  1. kostas

    Καλύτερα να μην προχωρήσει αυτή η συμφωνία, σίγουρα θα εμφανιστούν κ άλλοι υποψήφιοι αγοραστές. Οι 777 σε όλες τις ομάδες που έχουν υπάρχει γκρίνια κ απογοήτευση κ δεν επενδύουν κ υπάρχουν οικονομικά προβλήματα.προτιμω μοσιρι προς το παρόν μη πάθουμε κανα βατερλο κ δεν μπορούμε να ξεμπλέξουμε

    1. Greek-toffees team

      Καταλαβαίνουμε το σκεπτικό σου. Για να δούμε τι θα συμβεί, ας ευχηθούμε το καλύτερο.

αφησε ενα σχολιο