1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα πέναλτι καθόρισαν τον

Τα πέναλτι καθόρισαν τον αγώνα!

Ένα και δύο πηδάω τα πέναλτι, μ’ αυτά τα πέναλτι σταματημό δεν έχουν… (Το έκλεψα από τραγούδι του Stavento)

Τραγελαφικά πράγματα για το γυναικείο ποδόσφαιρο σε αγώνα, μαντέψτε… Της Έβερτον! Για κάποιον ΠΑΡΑΛΟΓΟ λόγο όλοι χτυπούν την ομάδα μας δίχως αύριο! Πραγματικά απορώ με όσα παρακολουθώ στο Αγγλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια! https://www.youtube.com/watch?v=jIQ15CAxOSk

Η Τσέλσι παρότι ήταν ξεκάθαρα το φαβορί κατάφεραν με 2 δώρα πέναλτι από την κα. Χάισλιπ να κερδίσουν με 3-0!! Σε όποια μίντια μπήκα να διαβάσω τα του αγώνα, όλα τα άρθρα αναφέρονταν μονάχα στα πέναλτι και τίποτα άλλο, μα πως άλλωστε να σχολιάσεις για το ματς, όταν έγιναν κυριολεκτικά 2 ΣΦΑΓΕΣ που βοήθησαν της παίκτριες της Τσέλσι να κερδίσουν!

Τα πέναλτι ήρθαν στο 27′ και στο 72′  όπου οι πρωταγωνίστριες ήταν η Wheeler (Everton) και η Kanneryd (Chelsea), για να καταλάβετε συνοπαδοί μου, το ένα πέναλτι ήταν πιο αστείο (γελοίο) από το άλλο! Και στις 2 φάσεις χρησιμοποιήθηκε το VAR, το οξύμωρο είναι ότι η διαιτητής είδε σωστή την απόφαση!

Πραγματικά είχα κάνει ένα άρθρο πριν λίγο καιρό για τα χαρακώματα των διαιτητών στην αντρική ομάδα, αλλά βλέπω πως εκτός του εξόφθαλμου πέναλτι με τη Φούλαμ, ήρθαν άλλα 2 πέναλτι εναντίον μας!

Δεν ξέρω γιατί τέτοιο μένος με εμάς, λες και δεν θέλουμε να υφιστάμεθα σαν σύλλογος… Διαβάζοντας σχόλια οπαδών και στον Guardian και στο BBC sport και οι οπαδοί των 2 ομάδων μίλησαν με πολύ άσχημα λόγια την συγκεκριμένη διαιτητή!

Για να καταλάβετε μέχρι και ο σχολιαστής του παιχνιδιού από το Chelsea tv, αιφνιδιάστηκε και στις 2 φάσεις με τα πέναλτι. Και το σχολίασε και ο ίδιος ότι ήταν πολύ “τραβηγμένες από τα μαλλιά”.

Και στην τελική αν δεν υπήρχαν τα 2 πέναλτι, ήμασταν ακόμα στο 0-0, μέχρι η Cuthbert να βάλει το γκολ στο 83′, σαφώς και δεν θα ξέραμε πια θα ήταν η κατάληξη του παιχνιδιού!

Για άλλη μία φορά η διοίκησή μας έκανε καμία ανακοίνωση για τη διαιτησία και το πως μας συμπεριφέρονται παντού! Δυστυχώς φαίνεται πως είμαστε ακέφαλη ομάδα και δεν ξέρω αυτό που θα βγάλει και στα 2 τμήματα!

 

αφησε ενα σχολιο