1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αναμονή για την 777

Αναμονή για την 777 Partners

Τελείωσε μία εβδομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας με buzzer beater στην εκπνοή του αγώνα! Όμως ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το στόχο της παραμονής μας!

 O δημοσιογράφος Πολ Μπράουν, εξήγησε ότι η κατάσταση είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια της Premier League.Ο Farhad Moshiri έχει ασχοληθεί περισσότερο με τον σύλλογο του Goodison Park τις τελευταίες εβδομάδες εν μέσω φόβων ότι η εξαγορά θα καταρρεύσει. «Είναι ακόμα ένα παιχνίδι αναμονής, δυστυχώς», είπε ο Μπράουν στο GIVEMESPORT. «Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση των οπαδών για αυτό και δεν μπορεί πραγματικά να συνεχιστεί για πάντα από τη σκοπιά του συλλόγου. «Όλα είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια της Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να αποφασίσουν αν αυτοί οι τύποι είναι κατάλληλοι και κατάλληλοι για να διευθύνουν την Έβερτον ή όχι. Δεν υπάρχουν προθεσμίες για αυτό και αμφιβάλλω ότι τα χρήματα του δανείου που διοχετεύονται στον σύλλογο είναι ένας απύθμενος λάκκος. Κάποια στιγμή, είναι πιο πιθανό οι 777 Partners να αποχωρήσουν ή να αναγκαστούν να αποχωρήσουν εάν δεν λάβουν έγκριση τις επόμενες εβδομάδες.

 Είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε μπορεί να ληφθεί μια απόφαση εάν ληφθεί κάποια απόφαση, προτού οι 777 Partners αποφασίσουν να ενεργήσουν. Οπότε οι οπαδοί της Έβερτον θα πρέπει απλώς να κάνουν υπομονή». Νευρική αναμονή για την Έβερτον. Οι Toffees αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Και δυστυχώς για τον Sean Dyche, τους παίκτες, τους οπαδούς και μάλιστα τις δυνάμεις που υπάρχουν στο Goodison Park, αυτά τα προβλήματα δεν φαίνονται να εξαφανιστούν σύντομα. Η τριβή μεταξύ του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ και της Πρέμιερ Λιγκ είναι σίγουρα κατανοητή, με τις δύο οργανώσεις να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μάχη σε διάφορους τομείς. Όχι μόνο η Έβερτον περιμένει την έγκριση από την Πρέμιερ Λιγκ σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά από την 777, αλλά έχει και μια άλλη χρέωση για το οικονομικό παιχνίδι. Οι οικονομικές παραβιάσεις που οδήγησαν σε τιμωρία θα μπορούσαν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη στάση της 777, με την αμερικανική εταιρεία βέβαιο ότι θα αποχωρήσει εάν ο σύλλογος υποβιβαστεί αυτή τη σεζόν, αν και μπορεί να λάβει μια απόφαση πολύ πριν από αυτό το ενδεχόμενο.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής:

  1. Γιατί καθυστερεί τόσο πολύ να γίνει η ανάληψη από την 777 Partners; Φταίει η Premier League ή οι Αμερικάνοι;

  2. Γιατί μας έχουν στοχοποιήσει σε ένα ανεπαίσχυντο σημείο;

  3. Σε περίπτωση εξαγοράς από τους Αμερικάνους θα μας επιστραφούν οι πόντοι; (Γιατί αν ναι, τότε θα είναι εξόφθαλμο το πολιτικό αντίκτυπο και δε νομίζω να θέλουν να θίξουν άλλο τον οργανισμό PL)

  4. Γιατί σε κάθε αγώνα η διαιτησία είναι τόσο εξόφθαλμα εναντίον μας;

  5. Γιατί θέλουν να ρίξουν στην Championship ένα μεγάλο brand name; Και δεν λέω για το αγωνιστικό κομμάτι (πχ Αμβούργο στη Γερμανία), όσο για την ισομερή κατανομή από τους διαιτητές…

αφησε ενα σχολιο