1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ;

 Η μεταχείριση της Έβερτον από την Πρέμιερ λιγκ ήταν το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, σκληρή μέχρι στιγμής.

  Αυτή η σκληρή ίσως ακόμα και παράλογη αντιμετώπιση της ομάδας μας δείχνει ότι παρασκηνιακά έχει θορυβήσει όλες τις ομάδες, έτσι έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι οι κανονισμοί πρόκειται να αλλάξουν. Τι σχεδιάζει να κάνει η Πρέμιερ λιγκ; Όπως αναφέρει ο Kaveh Solhekol δημοσιογράφος του Sky Sports, η Πρέμιερ λιγκ έχει στην πραγματικότητα σχέδια να καταργήσει τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας αυτό το καλοκαίρι, επιδιώκοντας να τους αλλάξει σε ένα σύστημα που μοιάζει πολύ με το μοντέλο του Financial Fair Play της UEFA. Ο Solhekol ισχυρίστηκε: «Νομίζω ότι θα είναι αμφιλεγόμενο, θα συζητηθεί σε αυτή τη συνάντηση. Δεν θα υπάρξει ψηφοφορία, αλλά σίγουρα είναι η κατεύθυνση προς την οποία οδεύουμε

 Είναι μια πραγματικά αστεία εξέλιξη στην οποία ουσιαστικά όλοι παραδέχονται ότι το τρέχον σύνολο κατευθυντήριων γραμμών δεν λειτουργεί. Γεγονός που το εμφανίστηκε με γλαφυρό τρόπο στην μεταγραφική περίοδο που μόλις τελείωσε, με τις ομάδες να ξοδεύουν συνολικά μόλις 100 εκατομύρια λίρες, δηλαδή 715 εκατομύρια λιγότερα από τον περσινό Ιανουάριο του 2023 που οι ομάδες ξόδεψαν συνολικά 815 εκατομύρια λίρες. Κάτι που δείχνει ότι όλες οι ομάδες φοβούνται μήπως παραβιάσουν τους κανόνες.

  Μένει να δούμε αν θα είναι η Έβερτον και ενδεχομένως η Νότιγχαμ Φόρεστ οι μόνες ομάδες που θα την πληρώσουν σε αυτή την ιστορία η αν θα βρεθεί κάποιος τρόπος να λήξει με ήρεμο τρόπο το κυνήγι μαγισσών.  

αφησε ενα σχολιο