1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

“Γεια σας Evertonians.

 Η ομάδα μας,στο ματς του περασμένου Σαββάτου, έδειξε το καλό της πρόσωπο και επικράτησε σχετικά άνετα επί της Leeds. Στο ματς που είχε το χαρακτήρα “πρώιμου τελικού” η ομάδα μας έβγαλε στο γήπεδο χαρακτήρα,πάθος,αγωνιστικότητα,στοιχεία που ήταν αρκετά για να δείξει από νωρίς ότι ήταν το αφεντικό του ματς.

 Όλοι σχεδόν οι παίκτες της ομάδας μας είχαν αρκετά καλή απόδοση ακόμη και σε ρόλους άγνωστους για ορισμένους εξ αυτών( Johnjoe Kenny π.χ) και αυτό πιστώνεται στον Coach Frankie που τους ετοίμασε κατάλληλα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά για ένα τέτοιο ματς.

 Μετά απ’ αυτή την εμφάνιση και τη νίκη, έγινε πλέον φανερό πως η ομάδα έχει την ποιότητα να βγει γρήγορα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν,να διαλύσει πιθανές σκέψεις για υποβιβασμό και να προχωρήσει στο υπόλοιπο της σεζόν με στόχο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, στοχεύοντας παράλληλα σε καλή πορεία στο FA Cup.

 Τα χαμόγελα επιστρέφουν σιγά σιγά στα πρόσωπα μας βλέποντας ότι η ομάδα βγάζει πλέον υγεία μετά το πρώτο μισό της περιόδου. Δεν πετάμε στα σύννεφα, θέλουμε να έχει συνέχεια η καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα μας στο προηγούμενο ματς. Νext stop “Saint Mary’s stadium”. Για να δούμε….

 Ως τότε “Nil satis Nisi optimum”.

αφησε ενα σχολιο