1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ GRAY

ΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ GRAY ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

 Η Έβερτον απέρριψε πρόταση για τον Demarai Gray την τελευταία μέρα των μεταγραφών σύμφωνα με το football insider, που επίσης υποστηρίζει ότι η Έβερτον χτενίζει την αγορά των ελεύθερων για νέα προσθήκη παίκτη.

  Η Έβερτον απέρριψε μια προσφορά για τον Demaray Gray από την ομάδα της Σαουδικής Pro League Αλ Ετιφακ την ημέρα λήξης των μεταγραφής (1 Σεπτεμβρίου), δήλωσαν πηγές στο Football Insider. Μια καλά τοποθετημένη πηγή αποκάλυψε ότι η προσφορά ανήλθε συνολικά σε 7,5 εκατομμύρια λίρες και κατατέθηκε στις 18:30 καθώς πλησίαζε η προθεσμία. Η Αλ Ετιφακ έχει προπονητή τον Steven Gerrard και τα αστέρια τους περιλαμβάνουν τους πρώην παίκτες της Λίβερπουλ Jordan Henderson και Fabinho. Ο Gray δεν έχει ακόμη εμφανιστεί για την Έβερτον αυτή τη σεζόν, εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών για το μέλλον του στην ομάδα. Μάλιστα την κατάσταση έχει οξύνει ένα post του στο instagram που γράφει “Οι οπαδοί της Έβερτον ήταν πάντα υπέροχοι μαζί μου, αλλά είναι τόσο δύσκολο να παίζεις για κάποιον που δεν σου δείχνει σεβασμό ως άνθρωπο

 Το football insider ακόμα υποστηρίζει ότι η Έβερτον χτενίζει την αγορά των ελεύθερων παικτών για πιθανή προσθήκη μεσοεπιθετικού. Όπως γράψαμε και χθες ο Sean Dyche έλπιζε σε περισσότερες προσθήκες στις μεταγραφές.  Κανένα όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα, χωρίς φυσικά να είναι και πολλοί οι παίκτες που είναι ελεύθεροι και μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της Πρέμιερ λιγκ.

αφησε ενα σχολιο