1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ DYCHE

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ DYCHE

 Έτοιμος να βάλει ένα μεγάλο στοίχημα είναι ο Sean Dyche. Ένα στοίχημα που αν το κερδίσει μπορεί να αλλάξει εντυπωσιακά την Έβερτον αλλά και να εκτοξεύσει την φήμη του.

 Φυσικά αυτό το στοίχημα μόνο εύκολο δεν το λες, κανένας προπονητής μετά τον Mauricio Pochettino δεν κατάφερε να κερδίσει μια σταθερά καλή απόδοση από τον Dele Alli. Αντίθετα χρόνο με τον χρόνο δείχνει απελπιστικά χειρότερος. Ο παίκτης που κάποτε θαυμάζαμε στην Τότεναμ και στην Εθνική Αγγλίας μόνο εμφανισιακά μοιάζει με αυτόν που έχουμε στην ομάδα μας. Μια και την χρονιά που μας πέρασε δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει ούτε καν στο πολύ χαμηλότερο ποιοτικά Τουρκικό πρωτάθλημα όπου έπαιζε ως δανεικός.

 Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Sean Dyche, o Αγγλος προπονητής θα του δώσει μια τελευταία ευκαιρία να σώσει την καριέρα του. Σύμφωνα με τους Times, ο Dyche είχε μια σειρά συζητήσεων με τον Alli και πιστεύει ότι ο παίκτης θέλει ακόμα να πιέσει τον εαυτό του.Ο Alli αναμένεται να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο Finch Farm για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι εάν ο πρώην άσος της Τότεναμ παίξει άλλα επτά παιχνίδια για την Έβερτον, η ομάδα μας θα πρέπει να πληρώσει στους Λονδρέζους 10 εκατομμύρια λίρες. Αν φυσικά καταφέρει να πείσει τον Dyche με τις εμφανίσεις του.

  Ο Dyche μίλησε δημόσια για το μέλλον του Dele Alli τον περασμένο Απρίλιο,σε συνέντευξη τύπου αφού εμφανίστηκε στα social media μια αχρονολόγητη φωτογραφία του παίκτη με ένα μπαλόνι στο στόμα του, δίπλα σε ένα κάνιστρο με αέριο γέλιου. Τότε ο Άγγλος προπονητής είχε πει «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από το να τον φέρεις σε φόρμα», είπε ο προπονητής της Έβερτον πριν από δύο μήνες. «Έχω ακούσει όλο τον θόρυβο, έχω ακούσει όλες τις απόψεις και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε ότι μου αρέσει να φτιάχνω τη δική μου. Αλλά πρέπει να είναι σε φόρμα. Τον έχω γνωρίσει αλλά δεν τον έχω δει να προπονείται, δεν τον έχω δει να παίζει για την Έβερτον, δεν τον έχω δει να προπονείται μαζί μας κάθε μέρα. Πριν ανησυχούμε για όλα αυτά, είναι σημαντικό να βρει τον εαυτό του και να δούμε αν χρειάζεται μια επέμβαση να βεβαιωθούμε  ότι η φυσική του κατάσταση είναι καλή και να βεβαιωθούμε ότι είναι καλά και έτοιμος να παίξει».

αφησε ενα σχολιο