1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τρίτη και… φαρμακερή!

Τρίτη και… φαρμακερή!

Όσο χαρούμενοι νιώθουν οι φίλαθλοι της Everton με τα έργα που λαμβάνουν χώρα για την ανέγερση του νέου γηπέδου του συλλόγου, αλλά και για το ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνει το club με τις πρωτοπόρες κοινωνικές του δράσεις, τόσο απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι αισθάνονται με την προβληματική και πτωτική πορεία των αγωνιστικών τμημάτων.

Όπως και με τον Carlo Ancelotti και το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έτσι και με τον Rafa Benitez τα «ζαχαρωτά» έκαναν καλή αρχή στη Premier League, αλλά τα πράγματα έχουν λάβει άσχημη τροπή, με τους «μπλε» να μετράνε 3 σερί ήττες από West Ham, Watford και Wolves, με τέρματα 8 κατά και 3 υπέρ, ενώ είπανε αντίο στο Carabao Cup από πολύ νωρίς μετά τον αποκλεισμό τους από την υποδεέστερη ομάδα των Queens Park Rangers.

Η αγαπημένη μας Everton παραμένει δίχως τίτλο από το 1995!

Το τοπίο όμως είναι «θολό» και στις πιο μικρές ηλικίες, με την ομάδα των U23 να βολοδέρνει στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 8 πόντους σε 10 παιχνίδια.

Όσο αφορά την Everton U18, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή.

Στις γυναίκες πάλι όπου τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί  αρκετά λεφτά για να φτιαχτεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ούτε εκεί τα πράγματα είναι ευχάριστα, με τις «μπλε» να είναι όγδοες σε σύνολο 12 ομάδων.

Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε ένα αγωνιστικό τμήμα που να βρίσκεται στη κορυφή κάποιας διοργάνωσης και για το οποίο να νιώθουμε περήφανοι ως Evertonians.

Οι φίλοι-οπαδοί παρά τις πίκρες συνεχίζουν να στηρίζουν μαζικά τον σύλλογο με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, με τις μεγάλες εκτός έδρας εκδρομές και με τη συμμετοχή τους στις ποικίλες δράσεις που διοργανώνει η Everton.

Αγάπη και στήριξη διαρκείας, σε έναν σύλλογο που μοιάζει με ξεπεσμένο αριστοκράτη ζώντας ακόμα με τις όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος… του μακρινού παρελθόντος, ειδικά όσο αφορά την ανδρική ομάδα.

αφησε ενα σχολιο