1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΕΛΟΣ Ο SARVAR ISMAILOV

ΤΕΛΟΣ Ο SARVAR ISMAILOV

Η ομάδα μας ανακοίνωσε στο επίσημο site την παραίτηση του Sarvar Ismailov από την ομάδα μας.

 Ο μέχρι χθες Εκτελεστικός αντιπρόσωπος των Ιδιοκτητών και  Αθλητικός και Εμπορικός διευθυντής στην Γυναικεία ομάδα. Παραιτήθηκε όπως γράφει η ανακοίνωση για οικογενειακούς λόγους και θέματα υγείας. Ο Ismailov βρισκόταν στα «Ζαχαρωτά» από το 2019, ενώ φέτος διορίστηκε και στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

 Ο Ismailov επέβλεψε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι μεταγραφών για τις γυναίκες της Έβερτον, με σπουδαία αστέρια να έρχονται στην ομάδα όπως η Hanna Bennison που έφτασε με αμοιβή ρεκόρ στην ομάδα και η Toni Duggan. Πριν λίγους μήνες όταν διορίστηκε και στο διοικητικό συμβούλιο δήλωσε Μου αρέσει αυτό το κλαμπ μέσα και έξω – και σας διαβεβαιώνω ότι έχω μπλε αίμα που τρέχει στις φλέβες μου. Είμαι αποφασισμένος και φιλόδοξος και θα φέρω νέες ιδέες και νεανική ενέργεια στον ρόλο μου. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τον σύλλογό μας“.

 Ο Sarvar Ismailov είναι ανιψιός του δισεκατομμυριούχου Alisher Usmanov που έχει συνδεθεί με την πιθανότητα εισόδου στο μετοχικό σχήμα της Έβερτον. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε για τις πιθανότητες εισόδου του Usmanov στην ομάδα.

 

 

 

αφησε ενα σχολιο