1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΦΟΡ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΦΟΡ

 Η Έβερτον δείχνει να απλώνει τα δίχτυα της καθώς ψάχνει να βρει έναν φορ ακόμα. Χθεσινό tweet την θέλει να βρίσκεται σε συνομιλίες για την απόκτηση Βραζιλιάνου φορ.

 Ο Yuri Alberto είναι 22χρονος Βραζιλιάνος φορ που ανήκει στην Κορινθιανς θεωρείτε ένας από τους πλέον εξελίξιμους φόρ στην Βραζιλία. Έκανε το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο στα 16 του χρόνια το 2017 για την Σάντος. Το 2020 μετακόμισε στην Ιντερνασιονάλ όπου εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του πετυχαίνοντας στις 2 σεζόν που ήταν εκεί σε 85 εμφανίσεις 31 γκολ.

 Ακολούθησε το Ευρωπαϊκό βήμα και ο Yuri Alberto βρέθηκε στην Ζενιτ Αγίας Πετρούπολης τον Ιανουάριο του 2022.Παρόλο το καλό πρώτο εξάμηνο με 15 εμφανίσεις και 6 γκολ που βοήθησε την Ρωσική ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του Ρωσικού πρωταθλήματος, τον Ιούνιο του 2022, η Ζενίτ ανακοίνωσε μια συμφωνία με την Κορίνθιανς. Βάσει της οποίας ο Yuri Alberto θα μετακόμιζε στην Κορίνθιανς ως δανεικός και οι Ivan και Gustavo Mantuan θα μετακινούνταν δανεικοί προς την αντίθετη κατεύθυνση.Το περασμένο Ιανουάριο ο παίκτης αποκτήθηκε από την Κόρινθιανς μετά από 28  εμφανίσεις και 11 γκολ.

 Ο Γερμανός δημοσιογράφος  Dominik Schneider ποθυ θεωρείτε καλός γνώστης σε ότι αφορά το Βραζιλιάνικό ποδόσφαιρο έγραψε σε tweet του. “Το  μέλλον του YuriAlberto της Corinthians παραμένει ανοιχτό. Ενδιαφέρον δείχνουν πολλοί σύλλογοι από την Ευρώπη. Οι συνομιλίες με την Έβερτον συνεχίζονται. Τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμής. Νιώθει έτοιμος για μετακόμιση, περιμένοντας την τέλεια επιλογή. Συμβόλαιο μέχρι το 2027, αναμένεται υψηλό κόστος μεταγραφής.”

Δείτε τα στατιστικά του παίκτη και ένα βίντεο με τις ικανότητες του

 

αφησε ενα σχολιο