1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Χειμερινή διακοπή με ήττα

Χειμερινή διακοπή με ήττα


Η ομάδα μας δυστυχώς υπέστη μία βαριά ήττα κόντρα στη City με 1-4 στην έδρα μας!

Η μόνη όαση στο απογευματινό παιχνίδι μας ήταν η Aurora Galli η οποία πέτυχε και το μοναδικό γκολ στο 56′.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς με τις Brosnan – Finnigan, Bjorn, Holmgaard – Wheeler, Galli, Bennison, Payne – Sorensen, Piemonte, Snoijs

Δείτε εδώ τα highlights https://www.youtube.com/watch?v=euQzrvB_Nkg

Aurora Galli goalscorer for the Toffees

Από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού είχαν αναλάβει οι παίκτριες της City, όπου οι προσπάθειες τους τους οδήγησαν σε ένα κερδισμένο πέναλτι από τη Shaw στο 8′, το οποίο απέκρουσε η φανταστική μας Brosnan. Παρόλα αυτά στην αμέσως επόμενη φάση του αγώνα η Shaw κατάφερε να βάλει τη σφραγίδα της με ένα σκαφτό πάνω από την τερματοφύλακά μας.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους η Brosnan ήταν εκπληκτική και έκανε σωτήριες επεμβάσεις, όμως για 2η φορά η Shaw έβαλε τη μπάλα στο πλεκτό για να κάνει το 0-2 στο 22′ και 3′ αργότερα η Roord έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα μπορούσαμε να έχουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα κάνοντας το 0-3!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισοροπημένο και ίσως επειδή και οι παίκτριες της City κατέβασαν διακόπτες μπορέσαμε να γίνουμε πιο απειλιτικές στην αντίπαλη εστία μειώνοντας σε 1-3. Το τελικό 1-4 το έκανε με χατ-τρικ η Shaw στο 65′.

Έτσι με τη λήξη του πρωταθλήματος για τη χειμερινή διακοπή η Everton βρίσκεται στην 7η θέση και 6 πόντους από τη θέση του υποβιβασμού!

Το νέο έτος μας βρίσκει να παίζουμε κόντρα στην Aston Villa εκτός έδρας για το FA cup στις 14 Ιανουαρίου..

Από την ερχόμενη εβδομάδα όπως αντιλαμβάνεστε επειδή δεν θα υπάρχουν τόσα πολλά νέα στο γυναικείο τμήμα, θα επικεντρωθώ με την ανδρική ομάδα μας και απλές αναφορές σε κάποια νέα για τις γυναίκες!

αφησε ενα σχολιο