1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Να ανάψουμε 11 κεράκια….Επιτέλους

Να ανάψουμε 11 κεράκια….Επιτέλους Ανάσταση!

Norwich, Leicester & Liverpool ήταν οι στάσεις μας στην κατρακύλα 0-2, 1-2, 2-5! Στη στάση του Chelsea κερδίσαμε 3-1! Εξωπραγματικό σκορ….όμως αληθινό πέρα για πέρα (το οποίο στο άρθρο της Παρασκευής, είχα αναφερθεί για νίκη)!!!

Αυτές τις μέρες υπάρχουν διθύραμβοι για τον κ. Duncan (όχι τον τραγουδιστή των Blue) αλλά τον άλλοτε παίκτη, σύμβολο των toffees..τον Ferguson! Σαν παίκτη δεν τον έζησα πολύ, λόγω ηλικίας αλλά και λόγω συνδρομητικής, άλλες εποχές. Τον έζησα όμως μέσω του Championship Manager όταν ήμουν coach στην Everton. Το μπλογκ μας έχει διχαστεί κάπως τις τελευταίες μέρες για το αν πρέπει να συνεχίσει σαν πρώτος προπονητής ή να πάρουμε κάποια άλλα ονόματα που έχουν αναφερθεί (μην τα ξαναγράφω). Λοιπόν, από ένα ματς δεν μπορώ να κρίνω κανέναν, ούτε τον Duncan ούτε τον ίδιο τον Klopp αν ερχόταν! Αυτό που λέω στα προηγούμενα άρθρα μου είναι να έρθει κάποιος που να γνωρίζει την ομάδα και όλα τα συναφή που αφορούν το club μας. Και όχι να έρθει πάλι κάποιος μισθοφόρος, όσο καλός και να είναι! Ναι ο Ferguson μπορεί να το πετύχει αυτό στη διάρκεια του χρόνου, αν του δοθεί πίστωση. Προσωπικά σε μένα δεν με αφορά αν θα παίζει το παλιομοδίτικο 4-4-2. Δεν πάω με τη μόδα αλλά με αυτό που θα βοηθήσει την ομάδα, είναι το 4-4-2 ή το 5-5-0? Κερδίζω? Ναι γουστάρω! Φυσικά και μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες και να το απολαμβάνω, αλλά δεν νομίζω να βγήκε κανείς να πει “ααα η ομάδα μου κέρδισε αυτό το ματς αλλά δεν βλεπόταν, δεν θα ξαναπάω γήπεδο” ή να δίνουμε τα επινίκια στους αντιπάλους που έχασαν παρότι έπαιξαν καταπληκτική μπάλα! Παράδειγμα, χθες ο Ajax έχασε από τη Valencia, όμως όλα τα σχόλια ήταν μπράβο για τη Valencia και ας έκανε 2 φάσεις σε όλο το ματς. Δεν είπαν μπράβο στον Ajax που αποκλείστηκε και ας έπαιξε μπάλα. Ελπίζω από το παράδειγμα να καταλάβαμε τι εννοώ. Όταν ο Δαμιανός αναφέρεται για τα τάκλιν, ε ναι ρε φίλε…το γαμ….νο σπορ έχει και γαμ…να τάκλιν. Τι να κάνουμε τώρα? Δεν είναι το σπορ μη μου άπτω…Ναι μου αρέσει να βγάζει πάθος αυτός που φοράει και τιμά τη φανέλα! Πιστεύω ότι θα δω πράγματα από το “νταμάρι” μας και δεν θα μας απογοητεύσει. 

ΥΓ. Κυριακή Man. Utd μεγάλη έχθρα, μεγάλο ντέρμπι, θέλω ένα μεγάλο διπλό όπως to 2013 0-1! Εύκολο δεν είναι, όμως με μία σκληροτράχηλη άμυνα, γιατί συγγνώμη αλλά σε τέτοια παιχνίδια αν δεν βγάλεις νεύρο καλύτερα να μην αγωνιστείς, θα καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. 

ΥΓ1. Σε 54 αγώνες με την Man Utd έχουμε 9 νίκες και 36 ήττες! Πόσο δε μάλλον στο Old Trafford με μόλις 2 νίκες!

αφησε ενα σχολιο