1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. 27ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΑ

27ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ

 Η βαριά ήττα από την Λίβερπουλ δείχνει πως είναι  η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους φίλους της ομάδας. Μια νέα ιδιόμορφη διαμαρτυρία θα γίνει στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Άρσεναλ.

 Συγκεκριμένα το όνομα της καμπάνιας είναι  “Στο 27ο λεπτό για τα 27 χρόνια”. Ζητάει από τους φίλους της ομάδας ειδικότερα να εγκαταλείψουν την θέση τους στο γήπεδο στο 27ο λεπτό ως διαμαρτυρία για τα 27 χρόνια που η Έβερτον έχει να πάρει τίτλο. Η ανακοίνωση που κάνει τον γύρο των social media γράφει 27 χρόνια χωρίς τρόπαιο δεν είναι αποδεκτό. Σταθείτε στα πόδια σας στο 27 λεπτό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ. Το απόγευμα της Δευτέρας θα φεύγουμε από την θέση μας. Ας δείξουμε ότι η ανικανότητα να επιστρέψει στην κορυφή η Έβερτον δεν μπορεί να συνεχιστεί.”

 Η καμπάνια δεν είναι αποδεκτή από όλους τους φίλους της ομάδας. Ειδικότερα μερικοί φίλοι της ομάδας  βρίσκουν την ιδέα υπερβολική και αχρείαστη. Μένει να δούμε την Δευτέρα τι ανταπόκριση θα έχει. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι απόψεις διαφέρουν ως προς την χρονική διάρκεια της διαμαρτυρίας.Κάποιοι φίλοι της ομάδας θα φύγουν τελείως από το γήπεδο. Ωστόσο κάποιοι άλλοι σκέφτονται να επιστρέψουν στις θέσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο.

 

αφησε ενα σχολιο