1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Σήμερα είναι που τα

Σήμερα είναι που τα βλέπουμε όλα μπλε! Birmingham Ladies v Everton Women & Everton FC v West Ham

Όπως σας είχα αναφέρει και στο προηγούμενο άρθρο που είχα ανεβάσει για την γυναικεία ομάδα της Έβερτον οφείλω να σας ενημερώνω κάθε τέλος του μήνα για το τι συμβαίνει στην ομάδα μας (παλαιότερη ανάρτηση πατήστε  https://greektoffees.gr2020/09/wsl-womens-super-league-everton-ladies.html ). 


Πριν αναφερθώ για τη γυναικεία ομάδα, αρχικά να αναφερθώ εν συντομία για την αντρική ομάδα, η οποία στο ματς του Λονδίνου που φοβόμουν αρκετά, περάσαμε το τεστ με μεγάλη επιτυχία αν και μετά το 65′ αρχίσαμε να χολώνουμε, οκ είναι ακόμα νωρίς και η φυσική κατάσταση δεν είναι αυτή που πρέπει λόγω και της λειψής προετοιμασίας όλων των ομάδων λόγω covid-19. Από το όλο παιχνίδι μου έκαναν εντύπωση 2 πράγματα! 1. Το πάθος του Rodriguez και πάσες ακριβείας προς την  επίθεση είτε στο DCL είτε στον Richarlison και 2. Η φάση του 54′ όπου ο Zaha κλέβει την μπάλα από το κέντρο και με ένα τεράστιο καλπασμό του Doucoure πρόλαβε όχι μόνο να τον φτάσει, αλλά τον πέρασε σε ταχύτητα και τον έκοψε και ορθά χωρίς καν φάουλ! 

Σήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται με μία ακόμα Λονδρέζικη ομάδα (δλδ έλεος, πολύ Λονδίνο ρε παιδί μου μέσα σε ένα μήνα!) την 3η κατά σειρά και ελπίζω όχι και γρουσούζικη. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του David Moyes, η οποία δεν έχω στοιχεία με τι ομάδα θα κατέβει στο χορτάρι, αν θα παίξει με βασικός ή αναπληρωματικούς! Έκατσα και έψαξα τι παράδοση έχουμε κόντρα στη West Ham σε αγώνες League Cup και βρήκα πολύ θετικά στοιχεία, αναλυτικά αναφέρω το 1983 (2-0/2-2 πρόκριση) και το 2007 νικήσαμε 1-2 και προκριθήκαμε και πάλι, οπότε έχουμε 2/2! 

Πάμε τώρα να αναφερθούμε στη γυναικεία μας ομάδα που μας κάνει περήφανους με το να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Βλέπετε φέτος θα πέσουν πολλοί χοροί ιρλανδέζικοι χαχαχα…. Στο Αγγλικό πρωτάθλημα έχουν διεξαχθεί 2 αγωνιστικές έχοντας πάρει νίκες και στα 2 νικώντας τη Bristol City 0-4 και την Tottenham Hotspur 1-0! Προχθές παίξαμε για το League Cup και αποκλείσαμε το φόβητρο και φαβορί Chelsea στο Goodison Park με 1-0!!! Μεγάλη η χαρά αλλά μεγάλη και η πρόκριση νικώντας μία τέτοια ομάδα και μπράβο μας γιατί φαίνεται ο Moshiri ότι θέλει να ανεβάσει και το γυναικείο σύλλογο μέσα από τις στάχτες της παίρνοντας αξιόλογες και διάσημες παίκτριες, έβαλε και το χεράκι του και o Cahill με τη μεταγραφή της Haley Raso την οποία και αγοράσαμε την περασμένη εβδομάδα παίζοντας στην εθνική Αυστραλίας (όπου η εθνική Αυστραλίας είναι η 4η καλύτερη εθνική στον κόσμο στο FIFA Ranking). Σήμερα αγωνιζόμαστε με την Birmingham Ladies, ομάδα που κατα το παρελθόν έχει διαπρέψει σε Αγγλία και Ευρώπη αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο για το σύλλογο με αρκετά οικονομικά προβλήματα! Θεωρώ πως η πρόκριση στο Wembley είναι στο χέρι μας και θα χαρώ να δω και τις 2 ομάδες μας στον τελικό των κυπέλλων. Ο άλλος ημιτελικός σε περίπτωση που προκριθούμε είναι Arsenal v Man. City.

ΥΓ. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τη γυναικεία ομάδα μας μπορεί κάλλιστα να τη δει μέσω του FA Player το οποίο είναι ένα ελεύθερο κανάλι που μεταδίδει αγώνες των γυναικείων πρωταθλημάτων και της εθνικής τους. Δεν υπάρχει κάποια συνδρομή, αλλά μία απλή εγγραφή 1 λεπτού! Δε χρειάζεται να έχετε VPN για να δείχνετε κάτοικος Αγγλίας, επίσης υπάρχει και app για το κινητό να το βλέπετε και εκεί αν βλέπετε και τους άντρες στην τν σας!

ΥΓ2. Η ομάδας μας στο League Cup ανδρών θα προβληθεί (συγγνώμη Πόλι αλλά βοηθάω τον κόσμο και με εξωτερικές συνδέσεις χαχαχαχα) δυστυχώς όχι από ελληνικό κανάλι και πάλι! Αν έχετε τώρα VPN, στην Αγγλία μεταδίδεται επι πληρωμή 10 λιρών από το carabaocup tv, αλλιώς μέσω DAZN (Canada, Germany, Austria, Spain), Bein Sports (France), Novasport (Bulgaria), δυστυχώς λόγω των πολλών αγώνων του League Cup σήμερα συν και ότι έχει αγώνες Champions League δεν υπάρχουν γενικά πολλές μεταδόσεις από χώ
ρες της Ευρώπης για το συγκεκριμένο παιχνίδι σε αντίθεση με το ματς Brighton v Man. Utd.

NIL SATIS NISI OPTIMUM!!!!

 

αφησε ενα σχολιο