1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:Απαράδεκτη απόδοση

Ancelotti:Απαράδεκτη απόδοση

   Ο Carlo Ancelotti μίλησε για πρώτη φορά απο τότε που ανέλαβε την Έβερτον, με σκληρά λόγια για την απόδοση των παικτών του, τονίζοντας ότι η απόδοση τους στο χθεσινό παιχνίδι με την Γουλβς ήταν απαράδεκτη.

   Αναλυτικά ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε :Ήταν μια πραγματικά απογοητευτική απόδοση. Η ομάδα δεν έδειξε καλό πνεύμα.Πρέπει να το εξετάσουμε αυτό περισσότερο από την τεχνική και την τακτική. Δεν ήταν αρκετά καλή (σ.σ η απόδοση) και το πνεύμα της ομάδας ήταν απαράδεκτο.Πρέπει να δείξουμε, στα τρία τελευταία παιχνίδια, ότι έχουμε διαφορετική στάση.Υπάρχουν δικαιολογίες αλλά δεν θέλω να έχω δικαιολογίες. Η απόδοση δεν ήταν αποδεκτή. Έχω ήδη μιλήσει με τους παίκτες. Πρέπει να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι και να έχουμε μια πολύ διαφορετική στάση.Δεν θέλω να μιλήσω για μεμονωμένες αποδόσεις του κάθε παίκτη.Έχω πει στους παίκτες ότι η στάση ήταν απαράδεκτη και πρέπει να αλλάξει αμέσως.”

   
   Ο Ancelotti πρόσθεσε ότι γνωρίζει ότι η ομάδα του μπορεί να έχει τη σωστή νοοτροπία που το έχει δει πολλές φορές από τότε που ανέλαβε.Ωστόσο, λέει ότι οι μπλέ θα πρέπει να το δείχνουν πιο συχνά εάν θέλουν να βελτιωθούν και να ανεβούν στην κατάταξη της Premier League.Συνεχίζοντας της δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε:

   “Για να είμαι ειλικρινής, η στάση αυτη δεν είναι αποδεκτή. Σε μερικά παιχνίδια, η στάση μας ήταν πολύ καλή, εναντίον της Λίβερπουλ, της Νόριτς και της Λέστερ Αυτή η ομάδα έχει μαχητικό πνεύμα, αλλά δεν είχαμε το πνεύμα να αγωνιστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα [εδώ] δεν έχει σημασία. Πρέπει να δείχνουμε επαγγελματισμό στο γήπεδο.Από τότε που έφτασα, αυτή η ομάδα τα πήγε καλά γενικά. Ανεβήκαμε από τη ζώνη υποβιβασμού με καλές επιδόσεις και συναγωνιστήκαμε με σχεδόν όλες τις ομάδες, εκτός από την Τσέλσι.Δεν θέλουμε να είμαστε μεσαία βαθμολογικά ομάδα θέλουμε να ανεβούμε στην κορυφή. Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν.

αφησε ενα σχολιο