1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ancelotti:H κατοχή δεν σημαίνει

Ancelotti:H κατοχή δεν σημαίνει ότι σκοράρεις γκολ

 Ευχαριστημένος με την νίκη που διατηρεί την Έβερτον στην μάχη της Ευρώπης ήταν ο Carlo Ancelotti που υπεραμύνθηκε της αμυντικογενής νοοτροπίας που έχει η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. 

“Αμυνθήκαμε πολύ καλά, δεν ήταν εύκολο. Αλλά καλύψαμε τα κενά ανάμεσα στις γραμμές και προσπαθήσαμε να παίξουμε στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, αλλά δεν έχει σημασία. Όλα τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει είναι αυτό το είδος της απόδοσης και με αυτό έχουμε κερδίσει 11 εκτός έδρας παιχνίδια, αυτό είναι πολύ.” 

 

Ο Ancelotti είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη καθώς δίνει την ευκαιρία του στην ομάδα του να παραμείνει στην μάχη για τις θέσεις για το Europa League της επόμενης σεζόν. 

 

Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα ζωτικό παιχνίδι γιατί, αν χάσαμε,ήμασταν εκτός (από την ευρωπαϊκή μάχη) χωρίς αμφιβολία επειδή η Γουέστ Χαμ θα ανέβαινε, οπότε ήταν ζωτικής σημασίας και είμαστε ακόμα στον αγώνα”, είπε.

“Δεν με απασχολεί η κατοχή της Γουέστ Χαμ επειδή η κατοχή δεν σημαίνει ότι σκοράρεις γκολ. Δεν είμαστε ομάδα κατοχής επειδή έχουμε διαφορετικές ιδιότητες. Ο συσχετισμός μεταξύ κατοχής και νίκης δεν είναι για το ποδόσφαιρο, αλλά για ένα άλλο άθλημα. Γνωρίζαμε ότι αυτό ήταν ένα ζωτικό παιχνίδι και υπάρχει ένα άλλο την Πέμπτη εναντίον της Βίλα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι .Η νοοτροπία είναι η βάση αυτής της ομάδας, χωρίς αυτή την νοοτροπία είμαστε νεκροί”

αφησε ενα σχολιο