1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μία εβδομάδα αναμονή

Μία εβδομάδα αναμονή

  Μια εβδομάδα θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε την οριστική απόφαση για το νέο γήπεδο και για την ανάπλαση στο Goodison park.  

   Οι αιτήσεις σχεδιασμού τhe ομάδας για to νέο γήπεδο στο Bramley-Moore Dock και το έργο κληρονομιάς όπως έχει ονομαστεί η ανάπλαση στην περιοχή που βρίσκεται το  Goodison Park πρόκειται να αποφασιστούν από το Δημοτικό Συμβούλιο του Λίβερπουλ την επόμενη εβδομάδα. 

   Η τοπική αρχή της πόλης θα συγκαλέσει μια ειδική συνεδρίαση της επιτροπής σχεδιασμού την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει εάν θα εγκρίνει τα σχέδια της Έβερτον για το νέο γήπεδο στην προκυμαία χωρητικότητας 52.888 και την αίτηση της ομάδας για την ανάπλαση στην περιοχή του Goodison Park. 

   Το πολύ θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι χει δημοσιευθεί μια έκθεση από τον υπεύθυνο της υπόθεσης προγραμματισμού για την επιτροπή σχεδιασμού  και αυτή η έκθεση συνιστά την έγκριση της αίτησης κατά τη συνεδρίαση. Εάν οι προτάσεις του Συλλόγου εγκριθούν από την επιτροπή προγραμματισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, τα σχέδια θα παραπεμφθούν αυτόματα στον Υφυπουργό Κοινοτήτων Στέγασης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αυτή είναι συνήθης πρακτική για την ανάπτυξη έργων αυτού του μεγέθους.

αφησε ενα σχολιο