1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ευχαριστημένος ο Μαρτίνεθ

Ευχαριστημένος ο Μαρτίνεθ

Από την βελτιωμένη αμυντική απόδοση της ομάδας και τον πόντο στο Μαντσεστερ.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια του 2015 η Έβερτον δέχθηκε 7 γκολ, μέσα στο 2016 έχει δεχθεί μόνο 2, ενώ ήταν η πρώτη ομάδα που δεν επέτρεψε στην Σίτυ να σκοράρει εντός έδρας στην τρέχουσα σεζόν.

“Στο δεύτερο ημίχρονο επιτρέψαμε στους αντιπάλους να έχουν λίγο παραπάνω κατοχή αλλά παίξαμε πολύ καλά αμυντικά. Στον αντίποδα φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ υπέρ μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας και το χαρακτήρα που δείξαν τα παιδιά γιατί όπως γνωρίζουμε το να κρατήσεις τη Σίτυ στο μηδέν στην έδρα της είναι αρκετά δύσκολο φέτος. Θα θέλαμε το τρίποντο αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με τον πόντο.”

Ο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε και για την απόδοση του Howard:

“Ήταν εκπληκτική η εμφάνιση του Tim. Βέβαια δεν είχα ποτέ αμφιβολία γι αυτόν, είναι τόσο μεγάλη η εμπειρία του και τέτοιος ο χαρακτήρας του που ξέρεις οτι θα πάρει την ευθύνη αμέσως πάνω του. Όλοι έχουν τις κακές τους στιγμές στο γήπεδο αλλά σήμερα ο Tim έδειξε πόσο σημαντικό μέλος της ομάδας είναι. Οι 350 εμφανίσεις στην PL είναι πολύ δύσκολο επίτευγμα. Είναι σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο παίκτη σε αποδυτήρια γέματα με νεαρούς.”

αφησε ενα σχολιο