1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ώρα των σχεδίων

Η ώρα των σχεδίων

Δύο μέρες πριν τα χριστούγεννα η Έβερτον θα υποβάλει αίτηση προγραμματισμού για την κατασκευή του νέου γηπεδου στο Bramley-Moore Dock.

   Οι μπλέ επιβεβαίωσαν χθες ότι θα υποβάλουν μια λεπτομερή αίτηση για ένα νέο γήπεδο, καθώς και μια συνοπτική αίτηση για το έργο Goodison Legacy, στις 23 Δεκεμβρίου.Ως μέρος της αίτησης, η Έβερτον έχει κάνει κάποιες αλλαγές στις εικόνες και τα σχέδια που δημοσιεύθηκαν το καλοκαίρι. 

   Η
λέσχη έχει ενσωματώσει στα σχέδια κάποια υπάρχοντα χαρακτηριστικά των αποβάθρων όπως τα
λιθόστρωτα, τα τετράγωνα, τα αγκυροβόλια και τις πρώην
σιδηροδρομικές γραμμές
.Η Everton διεξάγει επίσης “λεπτομερείς μελέτες” για την ακουστική στο Goodison Park προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα επίπεδα θορύβου φθάνουν σε νέα ύψη στο Bramley-Moore. Έχουν διεξαχθεί δοκιμές σχετικά με τις προτάσεις για  την μέτρηση του τρόπου με τον οποίο οι ήχοι στο γήπεδο θα ταξιδέψουν, θα αντηχουν και θα ενισχύουν την ατμόσφαιρα, αλλά θα δημιουργήσουν μια αίσθηση οικειότητας σε ένα μεγαλύτερο χώρο όπως θα είναι το νέο γήπεδο.

   Αν διαβάζουμε σωστά, μια και δεν είμαστε ειδικοί περι της Αγγλικής νομοθεσίας σχετικά με την δόμηση, απο την στιγμή που η Έβερτον θα καταθέσει την αίτηση προγραμματισμού, η τοπική αρχή χωροταξικού σχεδιασμού θα αποφασίζει αν θα χορηγήσει ή θα αρνηθεί την άδεια οικοδόμησης εντός δέκα εργάσιμων ημερών .

αφησε ενα σχολιο