1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τι ειπώθηκε στην γενική

Τι ειπώθηκε στην γενική συνέλευση

   Τα νέα από την γενική συνέλευση των μετόχων περιλάμβαναν διάφορα που οι Έβερτονιανς αξίζει να γνωρίζουμε 

   Ξεκινώντας από τον χαιρετισμό του προέδρου Bill Kenwright που επικεντρώθηκε και στην παρουσία του Carlo Ancelotti στον πάγκο αναλυτικά δήλωσε Θέλω να είμαστε στην Ευρώπη και θα ήθελα να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο. Και θα ήθελα να χτίσουμε με τον Κάρλο. Ήξερα τον Κάρλο λίγο πριν έρθει και ενστικτωδώς ήξερα ότι ήταν καλός άνθρωπος και ένας άνθρωπος που θα εκτιμούσαν οι Έβερτονιανς. Προσθέστε σε αυτό το εξαιρετικό βιογραφικό του και έχετε τον τέλειο άνθρωπο για την Έβερτον”

 

  O Marcel Brands αθλητικός διευθυντής της ομάδας μας δήλωσε χθες στην γενική συνέλευση ότι δεν θα υπάρχουν νέες μεταγραφές κατα λέξη είπε “Εργαζόμαστε ακόμα για να παραχωρήσουμε σε μερικούς παίκτες για να έχουν νέες προκλήσεις στην καριέρα τους. Δεν περιμένουμε να υπογράψουμε νέους παίκτες σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.Στην τρέχουσα ομάδα έχουμε μια καλή ισορροπία από έμπειρους παίκτες, νέους παίκτες, καθώς και Άγγλους παίκτες.

 

 Η διευθύνων σύμβουλος της Έβερτον μετέφερε τα τελευταία νέα για το καινούργιο γήπεδο “Η περίοδος της δημόσιας διαβούλευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Λίβερπουλ (σ.σ σχετικά με την τροποποιημένη αίτηση προγραμματισμού) τελείωσε τον Οκτώβριο και ο σύλλογος είναι πεπεισμένος ότι θα εξασφαλίσει μια επιτυχημένη πορεία σχεδιασμού πολύ σύντομα, και τη δυνατότητα να ξεκινήσει την κατασκευή του γηπέδου λίγο μετά.Όσο σύλλογος περιμένει την έγκριση της αίτησης προγραμματισμού, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε μια σειρά από ευκαιρίες χρηματοδότησης.”

αφησε ενα σχολιο