1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ένα και να καίει…

Ένα και να καίει…

Έχουμε φτάσει στον πάτο! Πιο κάτω δεν πάει, το βαρέλι έχει αδειάσει. Ματς κομβικό? Ασφαλώς! Κρίνεται η συνέχεια του κόουτς Silva? Φυσικά!

Πάμε σε ένα πόλεμο χωρίς ψυχολογία και χωρίς κάποιους στρατιώτες μας, η αλήθεια είναι πως η κατάσταση στο στρατόπεδο των μπλε είναι κάπως εμπόλεμο! Δεν ξέρω πως θα αντιστραφεί το κλίμα ακόμα και αν καταφέρουμε και κερδίσουμε!

Ο Delph θα είναι τραυματίας ίσως ακόμα και για τους επόμενους 3 μήνες!!!! Ποιος μπορεί να είναι παρτενέρ στο κέντρο με τον Andre Gomez? Οι πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι: Morgan Schneiderlin, Tom Davies και Gylfie Sigurdosson (να αλλάξει θέση και να είναι πιο οπισθοχωρημένος από τη θέση του οργανωτή).

Τις τελευταίες μέρες στις εφημερίδες του Λίβερπουλ κάνουν συνεχείς αναφορές για το όνομα του Moyes, αν είναι καλός να έρθει ή αν είναι τόσο κακός όσο στις προηγούμενες ομάδες που κοουτσάρησε…Καμιά φορά αυτό δεν βοηθά την υπάρχουσα κατάσταση!

Η αλήθεια είναι πως όπως είχα διαβάσει παλιότερα ένα άρθρο στο blog μας, υπάρχει δίκιο λόγω του ότι ναι μεν κάναμε μεταγγραφές αλλά όχι τόσο “έτοιμες” όσο έπρεπε για να ξεκινήσουμε πρωταθλητισμό! Και ανταυτού κάνουμε αγώνα σωτηρίας για αποφυγή του υποβιβασμού! Ναι η West Ham έχει καλή ομάδα, καλύτερη από εμάς ίσως και ναι!

Για μένα φαβορί είναι οι Λονδρέζοι, ποιο δεμένη ομάδα, και το βασικό?  Είναι ομάδα! Πέρυσι χάσαμε με 1-3, φέτος….???

αφησε ενα σχολιο